Sivans i Onsdags 28/1



Jag, Pinna, Lisa och Ida

Tjej helg

Tjosan, Nu har jag och Mtilda varit inne i stan en rund och ska även in senare ikväll för att gå på bio. Det va sjukt mycket folk inne i stan och långa köer. dagen började med en lång sov morgon och sen åkte vi in för att äta frukost/lunch och senar vidare runt i affärerna. Jag skulle inte handla massor idag men blev lite smått till håret och sen hittade jag en massa som jag ville ha. Men det får väntas med tills jag fyller år eller har pengar helt enkel. =) Matilda hittade en del. =)

Nu är vi hemma för att äta lite och sen fixa till oss för att åka in till stan kanske blir det ett glas där inne innan bion =)

Lovar att ta kort på oss ikväll. Något minne från helgen måste vi ju få =)

Pusspuss<3

Matilda kommer

Nu håller jag på att ska göra i ordning maten som jag och Matilda ska äta ikväll och det blir lasagne. Vilket var längesen jag åt får hoppas att den blir bra. Vid sju skall jag in och hämta Matilda på stationen eftersom det inte är så lätt att veta vart man skall när man är ny på ett ställe.


Denna helgen kommer blir en riktig mys helg, ikväll blir det lets dance och massa prat, imorgon skall vi in till stan och kolla i affärer sen ska vi på bio på kvällen kanske tar vi ett glas ute innan =) men det blir inget festande för våran del i helgen. Vi ska även hinna med att gå ut och gå en eller två rundor =)


Nu måste jag börja fixa lite jag ska hinna duscha också =)


Puss

JagälskardigKimAlmquist



Matilda och Linn Helg <3


Tacoskväll

Nu har Angela gått för en stund sen, vi åt lite tacos ikväll och tittade på min favvo film som är Wildchild <3.
Idag har jag även städat och gått runt sjön med Pinna och Ida.
Imorgon vid tio skall jag och Angela gå runt sjön vid tio på morgonen, men det blir skönt att komma igång tidigt. Sen ska jag plugga lite och förbereda inför kvällen. För imorgon kväll kommer Matilda till mig och de ska bli så mysigt. Vi ska äta gott och bara har det riktigt skönt =) Vi skall även på bio på lördag kväll =)

nu ska jag krypa ner i sängen

Godnatt <3

Puss
JagälskardigKimAlmquist


Kvällen som var igår

Igår va det en kanon kväll, hade himla trevligt tillsammans med tjejerna. Fast jag tycker alltid att förfesten är den bästa för det är aldrig lika kul att gå ut om man inte känner folket som är ute. Men kvällen var bra ändå för allt blir ju vad man gör det till, bilder togs igår också.

 
Lisa


Jag och Pinna


Ida

Idag känner jag mig lite seg i kroppen och skulle kunna sova bort hela dagen, men nej det ska jag inte eftersom igår bestämde vi att vi skulle ut och gå runt sjön idag så snart bär det av. Jag måste även städa idag eller imorgon för matilda kommer ju ner imorgon kväll och då måste det ju vara lite i ordning. Senare ikväll kommer angela hit och vi ska laga tacos för det är ju inget som är roligt att äta själv sen blir det väl massa prat och titta på tv.



Jag längtar sjukt mycket efter min prins, det är så jobbigt att lägga sig i en säng som är helt tom när man kommer hem. Finns inget bättre än att ligga jämte kim om nätterna. Nästa helg kommer han ner till mig och då ska vi ha en riktig mys helg och bara hålla om varandra.  

JagälskardigKimAlmquist


Utgång

Ikväll står det utgång på schemat vilket kommer bli kanon. Ska bort till pinna vid åtta så nu måste jag sätta fart att fixa till mig, men först ska jag släng i mig lite mat av något slag.

Jag har ju tyvärr ingen kamera att ta med mig men jag hoppas att någon annan har kamera att klicka med så det blir lite bilder från kvällen.


Nej nu måste jag hoppa in i duschen hörs snart kanske. =)


Puss

JagälskardigKimAlmquist


15.05

Shoppa är en av dom sakerna som jag älskar men just nu i mitt liv så har jag värken råd eller lust med det. Jag vill spara ihop massor med pengar och innan sommaren köpa massor med nytt.

För att köpa allt man vill ha måste man ju ha pengar också, så just nu ska jag hitta ett jobb så jag kan få ihop pengar och sen kunna unna mig lite. Och när man själv har fått ihop pengarna så är det extra kul att spendera dom. Man känner verkligen att man kan unna sig något.

Har hittat super snygga skjortor på H&M som jag vill ha, men det får vänta ett tag. Fast är himla sugen på nytt men ändå inte. Gäller att använda kläderna man har på rätt sätt =)


Nu lagar jag mat, mumma ska det bli. Sen ska jag gå runt sjön och därefter fixa lite sen lutar det åt utgång ikväll =)


Puss

jagälskardigKimAlmquist


12.18

God morgon

Nu sitter jag och äter musli vilket jag tycker är super gott plus att man får i sig massa fibrer.

Idag mår jag bättre, ska plugga lite idag sen ska jag ut och gå vid fyra, kanske blir det utgång ikväll är lite smått sugen på det, har ju ingen skola imorgon, och jag brukar bli mer morgonpigg när jag har varit ute dagen innan. Konstigt nog så är det så med mig. Snart är det fredag och då kommer Matilda ner till mig längtar så efter en tjej helg =)

Nu ska jag fixa till mig lite skriver senare igen.


Puss

Jag saknar dig


Godnatt

nu har jag lagt mig i sängen för att somna. teven är avstäng och nu blir det bara att sätta på en film sen somnar jag.
Godnatt på er..

Puss jagälskardigkimalmquist

18.21

Nu så har jag ätit en god köttbit med potatis och sås, snart börjar handbollen och då lämnar jag inte teven. Ikväll har jag tänkt gå och lägga mig tidigt för att sova, för imorgon blir det skola sen plugg och senare att gå runt sjön.

Innan idag så cyklade jag upp till ica för såklart hade jag glömt handla lite igår och sen gick min lampa idag så var tvungen och köpa en ny glödlampa så nu lyser det i fönstret igen. Nu har jag tänt fullt med ljus i min lilla lägenhet och ska senare göra milkshake och bara ha det mysigt framför teven.

Någon som har några sömntips, för det behöver jag.

Skulle också kunna tänka mig få lite diet idéer


Puss

Jag saknar dig


Våren kom nu

Nu tycker jag att våren kan ta och komma, jag är trött på detta vädret vi har här hemma nu, så bara för det har jag tänk kila iväg och sola lite och få lite ny energi. Kanske köpa något gott till handbollen som är ikväll, ska även forstätta med bloggen sen, just nu ser det ju sådär ut. ska försöka få till det senare.

Puss
Jag saknar dej<3

sjukling

God morgon på er alla.


Idag känner jag mig lite sådär. Har ont i huvudet och halsen känner mig lite febrig men det går nog snart över. Igår drack jag fyra koppar the under kvällen, men åt inte mycket till mat. Är inte sugen på mat idag heller men har tvingat i mig lite frukost/lunch senare idag får jag laga något ordentligt för måste ju äta något. Ikväll är det ju handboll på tven så det skall jag titta på, men innan dess ska jag plugga och fixa lite. Måste ju göra något.


Puss

Jag saknar dig


vecka 5

Hejsan

Idag är det inte min dag direkt, har jätte ont i huvudet och känner ingen hunger, tror även att jag har feber, vilket inte är allt för kul. Så denna dag har inte bestått av så mycket. Va tvungen att cykla upp och handla fast är inte sugen på något annat än te.

Jag hade visst tvätt tid idag, vilket var bra, eftersom det är så skönt med ny tvättade kläder plus att jag kan ha min nya pyjamas som jag köpte på mitt presentkort i torsdags. Ska bli super skönt att krypa ner i den =), den är köpt på sisters.

Ikväll ska jag dricka te eller göra milkshake om jag orkar, blir väl en del tv tittande också, ska skriva lite CV och så med och kolla upp lite ställen att söka sommar jobb på, för jag ska jobba mycket i sommar hade jag tänkt. Och om jag ska åka utomlands till jul måste jag verkligen jobba hårt. Det finns så mycket jag vill göra, jag kommer snart behöva planera min sommar så jag vet vad so händer och hur mycket min man kommer vara hemma, han ska göra så mycket i sommar om jag har förstått han rätt, han mekar på alla håll och kanter, fast det är ju kul för honom att göra något han tycker är det roligaste han vet.

Jag tror det blir några vändor till Danmark i sommar iallafall med Kim, Robban och Emma eftersom Robban har en del tävlingar där så då blir det lite resor dit fast jag ska inte med över allt, för högst upp på min lista i sommar står det jobba och det är ett måste så jag kan köpa allt jag behöver och kanske unna mig någon extra sen när jag pluggar till hösten igen.


Om det finns någon där ute som vill ge på sig en blogg design så är ni välkomna och få göra om min, jag skulle försöka själv idag men fattar inte så mycket. Jag behöver ingen avancerad, utan vill bara ha någon bakgrund och några bilder på mig och min älskade man.


Nej nu ska jag ta fram lite minimajs och något annat. Skriver lite senare=)


Puss <3


Tillbaka

Hej igen på er alla!


Nu skall jag berätta vad jag gjorde i torsdags, för vid fyra så åkte jag med Josefin och Jonas hem till reftele där min underbara prins kom och hämtade mig. Så himla skönt att träffa honom igen. Det är sjukt jobbigt att vara utan varandra i två veckor, att sova själv och att inte kunna krama om någon så hårt som man bara vill när man saknar någon. Igen förutom kim visste att jag skulle komma hem och det var så himla kul. Först så åkte jag och kim och köpte en blomma till min farmor sen åkte vi vidare och plockade upp min syster Cristin och hon fattade inte först att jag satt i bilen.  Där efter åkte vi upp till pappa och hälsade på alla blev helt chockade.


Senare åkte jag och kim hem till honom för att äta lite sen la vi oss och kollade på handboll, det är så himla mysigt att kunna ligga jämte någon i en säng, att inte känna sig ensam är det bästa.

På fredag morgon som sov vi ut ordentligt sen vid elva så började vi våra resa till Stockholm vilket var kul, och det gick faktiskt bra att åka med grabbarna brus upp, fast jag tycker att dom snusar lite mycket. Men men det är ju inte jag som bestämmer hur mycket dom ska snusa och så. Jag sov även en stund i bilen när vi var på väg upp. När vi kom fram till emma så fick jag och kim ett rum som vi skulle sova i, det var hennes föräldrars rum och det va en super stor säng. Senare på kvällen blev det tacos och let´s dance och på en film som vi hyrde.  Sen skulle vi sova och jag tyckte det va lite jobbigt att sova i en sån stor säng, jag vill ligga nära min prins när jag sover.


Lördagen:  Vi var på Mc-mässan, inte för att jag var jätte intresserad av det men det va roligt och trevligt, efter mässan åkte vi och skulle käka pizza på ett ställe i Stockholm där dom gjorde super stora pizzor dom var mycket större än tallrikarna. Och dom va goda också fast dom slår inte växjö´s pizzor som kim alltid vill äta när han kommer ner här.  På lördag kvällen blev det utgång det började med lite wii spel och shots hemma hos Emma och sen tåg vi tunnelbanan in till stan och drack billigt och umgicks och skrattade super duper mycket. Vid halv tre drog vi hem åt och när vi gick av bussen så ramlade jag inte pågrund av att jag var full utan för att det va så jävla halt ute och isigt, sen gick vi hem åt och när vi nästan var hemma så satte sig emma på rumpan och gled en bitt på isen.

Kvällen var himla lyckad och det var roligt att testa på natt livet i stockholm, det var en kväll som var full av skratt och trevliga människor.

Idag så vid halv fyra åkte jag, min prins och robban hem åt för jag skulle hinna med tåget vid 20.09 från värnamo och det gjorde jag, bilfärden gick ganska fort idag mot i fredags. Det tråkigaste på hela resan var när jag skulle säga hejdå till min älskade Kim. Nu tar det två veckor tills vi ses, det är jobbigt att vara utan den man älskar mest i världen, att sova själv blir det jobbigaste.


Denna veckan är en kort en går måndag till onsdag och bara mellan 10.15 - 12.00 så denna veckan kommer bestå av plugg och fix och trix och en massa träning. På fredag kommer matilda ner till mig och då ska vi ha en tjej helg, trevligt detta kommer att bli.


Just nu har jag lite ont i halsen men sånt går ju över =) .


Nu ska jag sova. Skriver mer i morgon bitti =)


Puss

Jag älskar dig Kim Almquist <3


Stress

Nu så börjar det bli lite bråttom, som vanligt när jag ska göra något så är jag ute i sista minuten. Så typiskt. Jaja nu ska jag packa och klä på mig, för att senare åka iväg på något jag inte kan säga till er än. Imorgon drar jag till Stockholm med grabbarna brus, får se hur den bilfärden blir. Jag överlever nog. Idag va jag inne i stan och hittade lite smått och gott, hade ju presentkort på sisters där hittade jag pyjamas, t-shirt och ett halsband. Hann även åka och sola innan och det va underbart att känna lite varme. Nu har jag precis duschat och så, har även hittat bland alla mina saker en body lotion som luktar kokos som är köpt i underbara USA, känns som om man var där igen. Vilket inte hade varit fel om man säger så.



Puss på er


Älskar Kim Almquist




Just nu ser jag ut så här och det bjuder jag på

Perfect Day

Idag är det en kanon bra dag=) . snart ska jag åka in till stan för att kolla efter ett par nya jeans från sisters . sen blir det apoteket och köpa nya hörlurar till ipoden, efter det ska jag åka och sola. känner att jag behöver det så man känner sig lite frächare. Jag har träningsverk i hela kroppen än.. Denna veckan blir det ingen mer träning men nästa vecka drar jag igång igen med det =)

kom på att jag måste till bibblan idag med och skriva ut lite papper men det tar ju inte så lång tid. Det blir mycket att göra idag, för imon bär det va till stockholm =) ska bli skönt att komma iväg en helg och åka bort från allt =)

Nej nu ska jag käka lite sen åker jag inåt.. vi hörs senare =)


Puss
Jag älskar dig Kim Almquist



Coré dags

Nu ska jag cykla iväg och träna coré en timme =) Skriver senare


Träningsverk

jag skulle ljuga om jag säger att jag inte har träningsverk, för jag känner i hela kroppen att jag tränade igår. det är både skönt och jobbigt, ma kan ju knappt röra sig men ändå är det ju skönt att man känner att man gjorde något bra igår kväll. Vid halv åtta ikväll är det ett nytt pass på gång och ikväll blir det coré vilket är min favvo :)

Idag skulle vi ha en föreläsning men den blev inställd, så då var det bara att gå hem igen. Så då blir det ju mer tid för mig att städa och plugga :)

nej nu ska jag kila iväg och fixa lite

Puss
Jag älskar dig Kim Almquist

hmm

Tjosan i trosan

Just nu sitter jag med en kopp te och äter mini majs. Är sugen på något godare men finns inget hem och plånboken till låter inte allt man vill ha. Idag hade vi en ganska kort dag. Gick till klockan tre idag sen blev det hem en runda för att senare träna med Rebecka på body pump, denna gången va det ett nytt pass och det kändes verkligen vilket är skönt härligt. När jag kom hem så blev det en skål med muslie sen hoppade jag i duschen. Just nu sitter jag och håller tummarna för att vi får pengar innan helgen.


Älskar dig och Saknar dig Kim Almquist


  Puss


Natti natti

Nu ska jag somna till det finaste språket i världen Norska. Jag älskar detta språket. Ärligt talat så önskar jag att jag kunde prata det mycket mer. Skulle vilja gå en kurs och lära mig det ordentligt. Bergenska är det finaste av allt. Jag ska nog söka en kurs när jag är färdig med skolan eller så ska jag göra det på ett sommarlov. Jag fattar ju mycket men vill kunna prata det flytande. För er som inte vet så är min mamma från Norge och en del av mig kommer alltid vara norsk.  Just nu har jag satt på en norsk film jag fick av min moster i julklapp Ylvis III och nu skulle jag kunna somna till denna vackra rösten

Nej nu får ni alla sova gott för det skall jag göra.


God natt sov gott


Du är nummer ett

Tänker på dig Kim

Just nu sitter jag och tänker på när jag såg kim för första gången, det var på speedwaybanan för ett antal år sen. Jag föll direkt för honom när han kom och gick där i sina speedwaykläder (sexigt). Det var något speciellt på Gislaveds speedwaybana då och det var första gången jag var på speedway. Jag hade hängt med Alexandra B för att hon skulle sjunga. Men tyvärr regnade speedwayen in och vi fick åka hem igen. Jag kunde inte släppa mina tankar från Kim och det värsta av allt va att Alexandra är barndoms kompis med honom och han hälsade inte ens på henne vilket gjorde mig besviken. Men jag gav inte upp jag skulle ha den här killen och titta vad jag står med nu, min egen älskade Kim Almquist. Vi blev faktiskt tillsammans på speedwaybanan i Målilla på SM 2004.


Det var den bästa dagen i mitt liv hittills 3/7-04


Måndag 19/1 = Ny kurs

tjosan.
Idag började vi i skolan på en ny kurs, nu ska jag inrikta mig mycket mer mot förskolelärare. vilket kommer bli super roligt. denna terminen kommer blir mycket roligare. eftersom det är något mer intressat vi ska läsa om tycker jag iallafall. :)

Igår när jag pratade med älsklingen så frågade han om jag eller vi ville hänga med robban upp till stockholm och hälsa på Emma med familj. Vilket jag tycker skulle bli skit kul, super länge sen jag va i stockholm. jag tror sist jag var där så va det när mamma och pappa var tillsammans och med Familjen lövgren, rätta mig om jag har fel. och då var vi på grönalund... det var tider de som man aldrig glömmer :) <3.. Igår kollade jag även tåg till jönköping för jag måste ta mig dit så ska kim och Robban plocka upp mig på vägen :). Jag hoppas att det kanske blir lite shopping oxå jag skulle behöva köpa nya jeans, Har ju presentkort på sisters :)

Om drygt en timme ska jag och angela gå runt sjön och sen efter det ska jag och simma med Josefin, nu ska jag ta tag i träningen ordentligt. denna veckan är full bokad med träning jag längtar så. Men mest av allt längtar jag efter min prins som jag snart ska få träffa bara några dagar kvar. Han är verkligen det bästa som hänt mig och betyder super mycket för mig. Och sen längtar jag efter mina skor som jag köpte när jag va hemma sist med klacken gick av så älskling ska hämta dom åt mig :)
 


skriver mer senare när jag har tränat :)

Puss
Jag älskar dig Kim Almquist


P.S. Emma du ska veta att det är tomt i min lägenhet utan dig nu. D.S

The och morötter

Nu sitter jag och ska plugga igen. Kvällen består av the och morötter och plugg.

The är super gott och morötter är gott och nyttigt. :)

puss

Tvättar och tittar på handboll

Tjosan.
Nu har jag varit och slängt in två maskiner med tvätt. Ska bli skönt att få lite frächa kläder igen.
Nu börjar snart handbollen på tven oxå vilket jag inte kommer missa.
även om jag bor i en liten lägenhet så blir det skitigt super snabbt och stökigt och damm över allt.
Skulle behöva städa men det får jag göra i veckan när jag är ledig så mycket. :)


Handlar mat

nu ska jag gå iväg och handla lite mat.


godmorgon

nu ligger jag i sängen, har inte sovit jätte bra inatt pågrund av mensverk som är det värsta som finns..
Idag ska jag plugga, städa och tvätt. skulle igentligen behöva gå  och handla basvaror men vet inte om jag orkar. det är lite tomt i mitt kylskåp just nu, men vi får se hur det blir. Handboll på tven ikväll också ju. vilket kommer bli najs.

Nej nu ska jag börja plugga..

Puss på er

Någon som vill göra om min blogg lite.. fattar inte så mycket liksom.

Jag vill åka hit

Till julen vill jag hit







Thailand

Saknar er



Saknar er tjejer, vi hade så kul ihop. Nu börjar vi bli så gamla <3




Handboll

Nu har jag ätit riktig mat äntligen, det blev lever(mamma har fryst ner till mig) och klyftpotatis i ugnen. vilket va mums.

Handbollen vann såklar sverige :)
Nu ska jag snart börja plugga lite. vilket jag inte ser fram emot, men det är sånt som måste göras.

Idag har även jag och Matilda planerat in att hon ska komma ner till mig den 30/1 och vara hos mig den helgen. Längtar som sjutton :)

ensam helg

Nu sitter jag på bibblan och försöker plugga, det går inte jätte bra. Men kommer ju framåt i alla fall.
Idag blir det hela dagen på bibblan iallafall tills klockan sex, sen skall jag hem och laga lite mat och kolla på handbollen som är på teven ikväll, vilket kommer bli kul. plus att jag måste plugga lite till ikväll, men jag får min belöning nästa helg när älsklingen kommer ner till mig och ska vara här hela helgen, vilket jag längtar efter.

Jag har även fått reda på att min faste kommer hem från USA den 13 mars för att vara i Sverige en vecka :) Då är hon hemma när jag fyller 20 år vilket blir kul. Tyvärr så måste jag åka ner till Växjö den 15 mars igen men några dagar blir det ju med henne.

Jag är sugen på att köpa nya kläder men har bestämt mig för att vänta tills det är lite mer vår ute och när jag kommit igång ordentligt med träningen. Lite roligare att köpa kläder då. Jag fick ju ett present kort på sisters i julklapp så det skall användas fram till sommaren, jag vill även slinga håret till sommaren och bli brun och fin, älskar förändringar.

Men för att kunna göra allt jag vill göra så måste jag hitta ett jobb nu . ett måste liksom, man kanske ska skriva ett cv nu när man har kört fast på sin tenta, för då får jag ju ändå något vettigt gjort. Just nu bryr jag mig inte vad jag får tag i för jobb, bara jag hitta ett snabbt så jag kan börja tjäna lite pengar för det är så mycket som händer här fram över och för att ha råd med allt måste jag ha pengar. När ja väl jobba så är jag en arbetsmyra vilket är bra.


Nej nu ska jag sätta mig och skriva lite på antingen hemtentan eller mitt cv



Puss

Jag älskar dig Kim almquist



Jag och Älsklingen <3



Me and sis <3


Nu lämnar hon mig

Nu har jag varit dålig på att blogga på ett tag..
I tisdags åkte jag och Emma till ikea efter skolan det va himla mysigt att gå på ikea. Jag köpte inte så mycket. det blev bara lite handdukar och ljus, sånt som är bra att ha :) Emma köpte däremot massor av saker, och massa höga växter som skulle med i hennes söta bil. Kändes som vi åkte i junglen hem. men det va mysigt..
Onsdagen bestod av skola till halv tre tror jag sen bar det av till sjön för att gå runt den och sen in till stan för att köpa en kabel till dvd. När vi kom hem så vilade vi lite sen skulle Emma upp och städa sin lägenhet och jag pluggade lite och gjorde mat. Sen kom emma hem och då käkade vi och sen hjälpte hon mig lite. Runt elva gick vi upp till lägenheten igen för att fixa det sista. och sen va vi färdiga strax efter halv tolv.

I torsdags så hade vi skola, och vi slutade vi fem efter det åkte jag, Emma och Angela till Elvan och åt pizza vi satt nästan där i två timmar. det  va super mysigt och kul, vi skrattade mesta dels av tiden. Efter vi hade käkat så bestämde vi oss för att åka runt och kolla in Växjö och alla hus som finns i denna staden, det va riktigt kul och det blev många skratt..

fredag var det skola också men inte så värst länge. denna dagen lämnade Emma mig också för att åka hem till sin sambo erik. så nu finns det ingen sambo hos mig på ett bra tag. :( Jag kommer sakna dig någon enormt mycket. <3 Du måste komma ner hit och o hos mig igen och jag ska komma till dig till sommaren så ska vi gå på Astrid lindgrens Värld.. som jag älskar.



Kommer sakna dig Emma <3

Puss
Jag älskar dig Kim Almquist

Duktigt Linn

Tjosan, Idag va det skola mellan 10.00 - 15.00 sen åkte jag och Emma på ragga runda, det va himlans trevligt, det blir en ny på onsdag och då till ikea i Älmhult. :)
Sen idag när vi kom hem så tog vi det lite lugnt, men satte jag i start med att städa toaletten som inte va super fräch men nu är den det däremot. Torkade även golven.
Sen så lagade jag mat och diskade på detta, hehe, Idag blev det potatisgratäng och kött. det va mumma..
Efter maten så kollade jag vilka böcker som jag behöver till min nya kurs som börjar på måndag och jag var även uppe på bibblan och länade hem dom. det va duktigt av mig :) sparat lite pengar där.

Nu ska jag krypa ner i sängen för imorgon ska jag och Emma gå en runda på morgonen och sen blir det skola mellan 10.00 - 16.30 typ..

Har ni tråkigt imon kan ni messa mig för jag sitter på föreläsning hela dagen så något litet sms skulle vara kul :)

Puss
Jag älskar dig Kim Almquist




I Love you girl

Skola

hejsan på er där ute,
Nu ska jag strax gå iväg till skolan för att ha lektion och lite plugga. hehe...

Funderar på att dra och sola idag är super sugen på¨det

Nu måste jag dra

Puss
Jag älskar dig

P.S jag är glad och du vet varför :)

Endast några får din röst

Hejsan, nu är jag tillbaka i Växjö efter en jätte bra helg hemma.
Fredagen gick jag och älskling ut och käkade mat på Chili Thai och det va super mysigt och gott. kul att lyxa till det lite ibland efter maten så gick vi hem till älskling där vi tittade på Let's dance, vilket inte va super duper roligt. men det är väl det som hör till fredag kvällen, att titta på tv och mys i sängen..
Igår så låg vi länge i sängen och drog oss tittade på tv och bara hade det skönt. För att senare på kvällen dra ut för att festa, vilket blev lyckat som sjutton. Drack gott gjorde jag och hade super trevligt sällskap. Senare på kvällen blev det parken vilket inte va det bästa men allt blir ju vad man gör det till...


Idag har jag varit på ljusparty vilket va sådär när man är bakis men det fanns en del goa dofter :)
Vid sex bar det av till Växjö igen, och när jag kom hit så lagade jag mat och nu ska jag sätta på en film och ha lite mys.
Milkshake och film är bra..

Jag saknar kim så himla mycket idag bara tanken på att vi inte kommer ses på två veckor nu gör ont i hela kroppen.
Du ska veta att du betyder allt för mig...


Jag har suttit och kollat på resor nu till vintern för jag och Kim snackar om att åka iväg över julen iår.

Puss
Jag älskar dig Kim Almquist

Känns skönt

Gud va skönt det känns att ha snackat med dig nu..

Fredag hemma

Hejsan. Nu är jag hemma i gislaved och jag kom hem i onsdags vilket va skönt.
När jag satt på tåget så var det redan försenat från växjö med tio minuter men jag trodde ändå att jag skulle hinna med min buss från gnosjö till anderstorp Men det gjorde jag inte så jag fick ringa efter kim så fick han komma och hämta mig. Sen åkte jag med honom hem vilket va mys.

Igår så var jag och klippte mig klockan 09.00 sen efter det så gick jag och åt frukost på bernts och matilda och dit oxå och det va trevligt med sällskap. Vid halv elva bar det av mot Faces för en behnadling vilket va underbart. Jag ska gå på det oftare, ett måste bara liksom..

Idag måste jag plugga.. sen skall jag även upp till samhället och lämna en ring som kim har gjort sönder eller nått, ska se om dom kan laga det. Sen tänkte jag gå och kolla på skor om jag orkar.. Ikväll hoppas jag på mat på chili thai med älsklingen.


Puss
Jag älskar dig Kim Almquist

frukost

tjosan.. nu sitter jag och äter en go ägg knäckebröd macka.. Ägg är så sjukt gott att ha på mackan...
Idag är det skola mellan 10-12 sen blir det lite plugg, sen åker jag hem vid sex ikväll :)


Puss
Jag älskar dig

Saknaden är stor

Att vara utan dig är sjukt jobbigt. Sova utan dig är det värsta ut av allt. Och att inte ha dig vid min sida.


Jag älskar dig Kim Almquist

050109

Idag har jag varit hemma hos Rebecka och suttit och pluggat från 10.00 - 17.45. vi håller på med ett grupp arbete som verkligen är super duper jobbigt känns det som just nu.

När jag och Emma kom hem så började jag med att sätta in potatisen i ugnen för ikväll ska vi äta en god middag och dricka gott. Skulle helst av allt vilja vara hemma för ikväll är det guldfest för lejonen som tog SM-Guld 08, skulle vilja gå till festen med min partner men tyvärr går skolan före. :(
Jag längtar hemt tills på torsdag för då ska jag bland annat till frisören och på behandling och även ska min syster fixa till mina naglar :) kanon kommer det att bli.

Nej nu ska jag fixa lite innan emma kommer tillbaka för om typ en timme så sitter vi och äter :)


Puss

Jag älskar dig Kim Almquist

Helgen

I lördags morgon vaknade jag av att Elsa skrek för hon inte ville sova.. Söt hon är och inte gör som man vill..
Efter jag hade ätit frukost så åkte jag, pappa och elsa till gislaved för jag skulleköpa en mixer på önska och elsa behövde sova. Sen efter några affärer i gislaved åkte vi hem igen.. Vi käkade lite lätt mat sen fixade jag till mig för jag skulle på handboll sen på kvällen skulle vi till Johan och Cecilia.
Emma och Robban hängde också med ner och vi hade super trevligt, vi drack och snackade en massa sen började alla dansa och hålla på... Tack för den trevliga kvällen allaihopa.
När vi gick hem från Cecilia så var klockan efter 02.00 från henja och gick över holmen i den mörka skogen.. Vi hade sällskap av en katt hela vägen. Vi var hemma runt tre, och för mig va det upp tidigt idag bara för att jag ville inte försova , eftersom jag åkte tillbaka till Växjö idag. Min mamma och Syster hängde med ner....
Nu sen mamma och Cristin åkte har jag lagat mat och duschat. Nu gjorde jag mig en milkshake och lite vinddruvor.

Igår bestämde jag, Kim, Robban och Emma att vi skall åka till köpenhamn på midsommar och gå på GP.. vilket kommer blir super kul om det blir som vi tänkt. Det är en sån stämmning där inne när dom kör :)

Saknar min älskling

Jag älskar dig Kim Almquist


fredags mys med sandra

Idag har jag varit uppe i samhället och shoppat lite nytt...
Sen va jag hos optiken får se vad som händer nu. Vid halv fem åkte jag hem till Anderstorp för att tillbringa kvällen med Sandra hemma hos pappa, eftersom ingen va här hemma. Det va kanon mysigt. Vi har ätit tacos och sen kollade vi på Mamma Mia som är super bra. det ryser i hela min kropp när dom sjunger vissa låtar.
Tänk om man kunde få uppleva det dom gör på stranden i filmen då hade jag varit över lycklig.

Låten från filmen är bäst
- Lay All Your Love On Me

När man tittar på filmen så längtar man bara mer och mer efter solen och vita stränder.
Hoppas att man kan åka dit till sommaren

Imorgon blir det en runda in till gislaved igen för att köpa en mixer och sen ska jag hem för att titta på handboll, sen blir det gislaved igen för att träffa lite kompisar och dricka gott :)


Puss
Jag älskar dig KIm Almquist


nu lämnar vi det gamla och börjar på det nya

Jag själv ska göra allt för ett underbart 2009, jag skall ta vara på alla kompisar jag har och verkligen göra allt för att hålla kontakten med alla. Jag vill inte att det ska bli massa missförstånd eller liknande detta året.

År 2008 var ett av mina bästa och sämsta år tror jag.
- Jag tog studenten och det va toppen
- Jobbade som en galning fram till slutet av sommaren
- Bestämde mig för att plugga vidare i Växjö
- Träffat många nya vänner

Sen finns det ju en del negativa saker oxå
- Förlorat personer som betyder mycket för mig
- Varit med om jobbiga saker. ( vill inte gå in på vad)
- Flyttat ifrån älsklingen :(

Kan ni tänka er hur snabbt ett år kan gå igentligen. nu har jag bara tre år kvar i skolan vilket är skönt. tänk när jag är klar med utbildningen  och kan börja jobba och sen åka och resa.

Under 2oo9 vill jag uppleva massa nya saker, jag vill ha ett väl betalt sommar jobba så jag kan tjäna massor av pengar för det behöver jag. Jag ska försöka att vara på så många speedway matcher jag bara kan. Älskar speedwayen och doften av metanol, träffa alla kompisar på speedway banan..

Jag vill även hitta tillbaka till gamla kompisar som jag har här hemma. Och störst av allt så fyller både jag och Kim 20 år detta året. Det kommer bli skönt för att vara 19år är ingen höjdare direkt. att vara så där mittemellan suger :(

Jag och min prins har varit tillsammans i 5år den 3/7-09 och det är helt sjukt för varje dag känns som det är första dagen på vårat förhållande..

Detta året kommer bli mitt tränings år. Jag har ju ett tränings kort som ska utnyttjas till max nu, sen har jag även fått en tränings dvd som verkar skit rolig.

Än så länge har detta året börjat bra, Igår var jag och Kim ute i lanna så jag gick och kollade på dom söta hundvalparna som dom har uppe i stallet, dom är så sjukt söta ser ut som nallebjörna som man vill ha i sängen och gosa med hela tiden. Jag hoppas att jag snart ska till Lanna och rida för nu kliar det i hela min kropp. Vill bara sätta mig på hästen och rida och hoppa är jag jätte sugen på att göra :)

Nej nu ska jag fixa till mig, för jag hade tänkt att gå upp till samhället och titta om dom har något på rean att köpa :)


Puss
Jag älskar dig Kim Almquist

RSS 2.0