Skönt med tur

Tjosan på er alla..

Nu sitter jag och dricker thé och äter blåbär =)
Dagen började med att jag vaknade vid 4 i morse och hade väldigt svårt att somna om, men vid sex skulle jag upp och tvätta. Min tofflor är vita nu och inte svart =). Vid tio så gick jag för att möta Pinna för att gå runt sjön, det var kallt ute med ändå skönt att gå i vädret, det tråkiga var att det började snö under tiden. VILL HA VÅR OCH SOMMAR NU!!!

Nu är jag hemma och ska värma till mig sen blir det plugga och måste städa lite eftersom Emma kommer imorgon och jag längtar ihjäl mig. Ska bli så kul med en tjej helg med god dricka och god mat. Mycket med skratt och roliga saker. Sjunga och dansa i våran ensamhet ;)

Helgen kommer bestå av shopping och utgång på stan med drinka och allmänt mysigt =)

- Linnz



Florida vill tillbaka dit nu <3

livet just nu

Just nu har jag väldigt mycket i skolan, denna veckan har vi tenta men det blev inte som var menat från början, för vi skulle få ha med oss boken på skrivningen men en vecka innan fick vi veta att vi inte fick det för då kallas det för fusk. Vilka idioter kommer på det en vecka innan skrivningen.

Men idag är jag på bra humör, dagen kommer bestå av att plugga och träning ikväll vilket kommer bli så himla skönt. Sen har jag även hittat en rolig sak jag ska göra efter påsk, men skriver mer om det då.
Jag längtar så sjukt mycket efter sommaren och bli brun, men även efter speedwayen. Lena(Kim´s Mamma) var på ett möte nere på banan igår och vi ska få en helt ny kisok som är större än den vi hade innan så det kommer bli kanon när säsongen drar igång. Längtar som sjutton.

Jag längtar efter min pojke väldigt mycket också, vet inte riktigt när jag ska träffa honom nästa gång eftersom denna helgen kommer Emma ner till mig vilket kommer bli skit kul. LÄngtar som fan till fredag då vi ses på första gången sen jul, och vi ska ha en helt underbar helg med god mat och massa gott att dricka. man kanske ska köpa vin och dricka i helgen. Sen på söndag åker hon hem igen men då får jag besök igen för då kommer pappa ner tillsammans med Johanna och Elsa för dom ska sova på slottet och även träffa mig vilket kommer bli kul med ännu mer besök.
Jag tror jag får träffa älsklingen vid påsk igen, men jag älskar honom så mycket och vet att han alltid finns där för mig och han vet att jag alltid finns där för honom. Älskar man varandra så klarar man det, hur jobbigt det än är.


- Linn


Sommar

Gud vad jag längtar till sommaren , sitter och tänker på allt jag vill göra i sommar tillsammans med älsklingen och med alla kompisar. All speedway som kommer att vara i sommar som man inte kan missa. Sommar jobb iår också ska bli himla kul, men hoppas jag får lite ledigt iallafall.

För mig blir det vår/sommar i maj bland annat för då drar speedwayen igång hemma i Gislaved och sen är det hemma matcher varannan vecka hemma typ och det ska bli himla kul. Även om jag hjälper till i kiosken kommer det bli roligt man träffa massor med härliga människor som man träffa på banan och alla är pratglada.. Iår kör ju inte älsklinge men han ska hjälpa Robban och då heja vi självklart på honom när han kör. Jag hoppas även jag och älsklingen kommer iväg på något GP iår och även på SM i målilla där jag älskar att vara bara för jag och kim blev tillsammans där och för att dom pratar så himla härlig smålänska där.

Juni juli augusti blir jobb sola och bada. Även många härliga grillkvällar med vänner, sommaren är den bästa tiden på året för då blir man brun och kan äta massor av goda jordgubbar och annan god frukt....


Nu ska jag plugga skriver mer senare..

-- Linnz

älskar mina skor




Så här vill jag se ut i sommar


Kvällen

När jag kom hem från stan så började jag städa och röja undan eftersom jag ha besök här ikväll =)

Jag har använt mitt fina förkläde som jag fick av farmor när jag fyllde år =)

 
Här är jag i städtagen och hade även detta på mig när jag lagade mat ikväll.. =)

Nu är Angela här och nu ska vi diska upp all disk sen blir det let's dance och massa tv tittande =)






- Linnz

dagens shopping

det blev lite nytt på stan idag =)



Ballongkjol , chinos och en kofta på Gina Tricot. är inte 100% säker på chinosen men kanske behäller jag dom .



Korgar till mitt smink och en mascara på åhléns



Lite till kroppen från the body shop.



Och sen blev det lite gott till kvällen och mitt första besök på systemet för att handla själv =)

Världens bästa

Jag har världens bäst pojkvän,
Igår när jag hade gjort varm chokladmjölk och åt ananas så knackade det på döören och jag har lite svårt för att öppna när jag inte väntar på någon, så jag öpnnade inte först men jävlen utanför slutade inte knacka så jag gick och öppnade och utanför står min underbara pojkvän och jag börjar gråta av glädje sen blir jag helt knäsvag. jag trodde inte att det va sant. Kim var här hos mig i växjö på en torsdag kväll utan att ha sagt något till mig. har nog aldrig blivit så glad av att se honom. Han stannade natten ut och imorse åkte han hem för att jobba.

Älskling jag uppskattar så mycket att du kom till mig. Du gör mig hel och världens lyckligaste.

Jag älskar dig kim.


bättre mår jag

Nu mår jag bättre har ätit nu ordentligt för första gången på två dygn och det va riktigt gott. det blev kyckling och mini majs.

Imorgon ska jag och Angela ha Tacos kväll vilket kommer blir riktigt mumma, länge sen jag åt tacos nu. Funderar även på att baka kladdkaka tills imorgon men får se om jag hinner det imorgon, För jag måste plugga sen ska jag träffa Elisabeth och fika, längesen sist. Kanske hittar jag något kul på stan också.

Längtar väldigt mycket till imorgon kväll och sitta och käka tacos och skratta och ha det riktigt kul.. Har ju luggit inne i denna hemska lägenheten nu i hundra år känns det som.
¨
Sen kan jag också berätta att jag flyttar i juni till en ny lägenhet kommer bli så skönt den är 5 kvm större vilket kommer göra skillnad, och jag längtar så himla mycket finns inte ord för det. Tänk sen när jag är färdig med skola och ska flytta ihop med Älsklingen då kommer jag vara ännu gladare =).

Min nya lägenhet  27.3kvm



Min nuvarande lägenhet 22kvm


endel presenter

Här är lite jag har fått när jag fyllde år. 



Detta fick jag av min faster från Usa allt är från en underbara affär som heter forever21.com



Dom här skorna fick jag av Älsklingen =)



Dom här skorna fick jag av syskonen =)


Fick även pengar och presentkort som aldrig är fel så nu får jag gå ut och shoppa, men måste först rensa ut min gaderob på sånt som jag inte använder..

Syster är du intresserad av lite kläder så samlar jag ihop det till dig som jag inte vill ha.

- Linnz

Idag är det ingen vanlig dag

För idag blir jag 20år gammal och får gå på systemet och det va verkligen på tiden. Snacka om att jag har längtat efter det. Snart kommer Kim men sin familj ner till Växjö för att hälsa på mig och fira lite. Vi ska nog ner på stan en runda och sen blir det att äta på kim's Favvo ställe som heter Elvan. Han kan inte åka till växjö utan att äta där. Jag funderar på att ta en pasta där idag för den är super go.

Nu ska jag fixa klart här hemma innan gästerna kommer :)

- Linnz

Växjö

Nu är jag tillbaka i växjö och har stor handlat så jag har mat ett bra tag nu :) .
Pappa, Johanna, Elsa och Ann-Helen körde ner mig idag för att se hur jag bor här nere.
Nu håller jag på att städa och plocka upp all packning ska även frysa ner lite kött och annat.
Sen blir det kvällsmat och senare ska jag iväg med Angela till några av hennes kompisar för att titta på Beck bland annat.

- Linn


glad är jag

Idag är jag på bra humör, snart ska jag åka med pappa till Anderstorp för att träffa lilla syster och sedan ska jag upp och träffa syster yster och mamma, sen blir det tillbaka till pappa för att förhoppningsvis träffa faster idag som har kommit hem en runda.

På söndag åker jag tillbaka till Växjö och det ska bli skönt att komma tillbaka till sitt eget men oxå lite tråkigt att åka ifrån älskling nu när man har sovit tillsammans i fyra veckor.


Jag idag


My Life Would Suck Without You

Jag vet att jag har varit riktigt dålig på att uppdatera nu i en vecka typ. Men det har varit så mycket hela tiden. Förra veckan började jag och kim och träna och hade oss. Det är faktiskt riktigt kul att träna ihop.
Torsdagen 26/2 : Kom pappa, johanna, Cristin och Elsa hem till kim för att fira Kim lite eftersom han fyllde 20 år i fredags. Det va super mysigt och vi åt varmsmörgåstårta vilket va himla gott.
Fredag 27/2 : ÄLSKLING 20 ÅR. Jobbade jag till klockan ett sen gick jag och Emma och simmade, vid tre var jag hemma igen och då fick jag hjälpa till lite med förberedelserna inför kalaset på kvällen för älskling.
Lördag 28/2 : Va hemma hos mamma en runda sen hem till gislaved igen för att fixa till sig inför kvällen när det blev utgång och parken.
Söndag 1/3 : Söndagen bestod av kalas hela dagen först för Lilla Syster Elsa som fyller 1 år idag och sen skulle vi vidare hem till kim för att ha kalas för Honom och Magnus.

Idag har jag varit hemma från praktiken eftersom jag inte mådde alls bra i morse men nu mår jag mycket bättre så imorgon bär det av igen till praktiken.

- LInn



Älskling 20 år



Me

RSS 2.0