Ullared och helg

Förlåt att jag inte har skrivit på hela veckan typ, men det har varit så domhär dagarna. På min Vfu trivs jag jätte bra, barnen är jätte snäll och mysiga. Denna veckan har jag varit en del i anderstorp, bland annat på faces och hemma hos pappa. Igår var jag även på handboll, det va roligt och längesen.
Jag har även gått och blivit förkyld, vilket inte är lika kul, men det är bara att bitta ihop för idag skall jag, Cristin, Kim och Marcus åka till Ullared. Jag har nog inte varit där på ett år känns det som, fast jag va nog där i somras lite snabbisar. haha.
Det är skönt att vara hemma, och mysigt att vara hemma hos Kim. Känns skönt att ha någon jämte sig när man skall sova :).
Fast jag längtar nog lite tillbaka till Växjö, Emma och träningen. Ska träna som skjutton när jag kommer ner igen :)

Nu måste jag nog klä mig och lite sånt som man skall göra för om ungefär en timme skall vi åka till Ullared. Vi måste tanka lite innan med.
Jag lovar att idag skall kameran med och kort skall tas, det brukar bli en del när jag och sis går tillsammans..


Puss
Jag älskar dig Kim Almquist



 


Hemma i älskade Gislaved

Nu är sitter jag hemma hos älsklingen, han är inte hemma just nu.
Jag skall äta kvällsmat med Lena och Matilda. Idag var första dagen på Vfu:n , det va kul och mycket mysigt. Kul med massa nya barn som man skall lära känna...
Går va jag hemma hos mina syskon. det va mys och Elsa är bara för go, ti----ta. haha. Sötnos är hon skall träffa henne på onsdag och torsdag. ska leka med henne hela tiden :).
Nej nu måste jag hjälpa till med kvällsmaten..

Puss
Jag älskar dig Kim Almquist

Nu åker vi

Nu skall vi åka till kosta outlet för en hel dag.. :)
Kommer bli kanon kul.. Kameran är laddad så kort kommer någon gång fram över..


Puss
Jag älskar dig Kim Almquist

082111

Nu liggar jag i sänegn och funderar på att gå upp och äta frukost och sen blir det att städa lite för sen kommer kim och då behöver inte allt ligga framme kanske...
Igår pluggade jag många timmar från 08.30 tll 03.00 på natten. Men jag hade väldigt trevligt under hela tiden.
Idag är det skola mellan 13.00-15.00 sen kommer Kim.. Längtar så. Ikväll skall vi woka och ha det mysigt. Blir nog tidigt i sängen för imorgon skall vi åka till Kosta. Och jag längtar så himla mycket.. Ska kolla efter något att ha på julafton och nyår. Det är så mycket snacka om nyårs klänningar så jag måste oxå fixa mig en.


Puss
Jag älskar dig Kim Almquist



Emma i biblioteket <3

Nu så

nu skall jag sova för imorgon skall jag till skolan vid kvart över åtta, det känns tugnt. men men ett måste är ju ett måste. Har iallafall blivit klar med tentan för en halv timme sen typ. otroligt skönt. Vi satt hemma hos emma från typ kvart över tio. Det har varit många skratt och mycket skrivande. Skönt att ha folk som hjälper en när man inte förstå och som finns där som stöd..

Nu är det inte många timmar kvar tills jag får träffa älskling.

Godnatt

Puss
Jag älskar dig Kim Almquist


nu börjar jag bli trött

Nu har jag suttit här sen klockan 8.00 i morse men är inte klar än. Det kommer bli en låååååång kväll. Efter att biblioteket har stäng så skall vi hem till Emma och sätta oss i några timmar till. Vi får se hur länge det blir. Men det är skönt att vi är några stycken som sitter ihop, då kan man prata och diskutera det som skall skrivas..

Nej nu måste fortsätta.... kanske en kopp choklad det blir..


Puss
Jag älskar dig Kim Almquist




Emma bjuder på sig....







jaha...

Nu sitter man här igen på biblioteket och skall göra hemtentan, har suttit här sen åtta typ. blir en lång dag på biblioteket. Och det kanske blir en lång natt också. Sen imorgon skall jag träffa svenskalärare kl 8.15 sen blir det nog mer plugg...
imorgon kommer kim oxå.. skönt att få sällskap och kram om någon..

puss hej


I have you to thank

Whenever I see you I need more
And want you to stay ‘til the end
One look at that smile and I'm all yours
Will you just smile at me again




Gamla goda tiden



Cristin och Jag <3



Cristin <3



Nicklas <3



Den här bjuder jag på.. Detta var år 2004.



Jag och älskling 2005 <3



Mee <3



Detta är julen 2007.

Lax..... yummy

Nu sitter jag och Emma oc väntar på laxen och poatismosen skall bli klar.
Vi gick hem och sen pkte vi upp och handlade, jag handlade inför helg när älskling kommer. Vi skall göra Wok och det va en del extra priser uppe på ica så msn får ju passa på när men äe en fattig student. haha.
Vi ska nog plugga lite ikväll.. Annrs blir det massa snacka och tv tittande. Sen till bonde söker fru blir det nog lite te. yummy.
Nej nu måste jag nog duka lite så att vi bara kan käka sen..


Puss
Jag älskar dig Kim Almquist

.... fortfarande kvar

Jag sitter fortfarande på biblioteket och nu har jag börjar kladda ner det som jag skall skriva.. Skall snart gå hem åt tror jag. För Emma skall hem och tvätta jag måste diska lite, sen skall vi kanske gå och handla lite till imorgon för imorgon blir det en dag på biblioteket mellan 08.00- 22.00. Längre än en  arbetsdag. Fast det skall bli skönt på nått sätt att sitta och plugga det sista. Vill helst bli klar imorgon så msn slipper sitta på fredag morgon. Skulle nog behöva städa lite hemma ockås innan Kim kommer. dagarna går mycket fortare när man pluggar eller är med Emma och fixar mat.  Det skall bli både skönt och lite tråkigt att göra Vfu:n hemma. Jag kommer inte kunna träna på mitt älsklings ställe här i växjö och kommer inte ha mina kvälls mys med Emma på två veckor. Men samtidigt kommer jag vara hemma hos den jag älskar mest i hela världen och det kommer bli mysigt. Kommer nog bo mesta tiden hos honom efter som jag skall vara i gislaved på Vfu:n. Jag skall träffa alla unerbara människor när jag är hemma också. Jag skall nog baka lussekatter med min farmor med, vilket kommer bli mys.

Nej nu skall jag skriva lite till sen blir det nog att packa ner allt. Skall läsa lite mer ikväll. JAG MÅSTE!!!


Men blir nog uppdatering senare


Puss
Jag älskar dig Kim Almquist


Biblioteket

Just nu sitter jag i biblioteket för att börja med hemtentan och det skall bli skönt.  Jag tror att detta kommer att gå bra, Jag hoppas det iallafall. Just nu är jag lite förvirrad med det löser sig nog ...


Puss Hej

oh.. Chocolate

Godnatt alla människor där ute.
Nu är klockan mycket och denna dagen har gått riktigt fort.
Det har varit föreläsningar och sen blev det biblioteket med Emma för att läsa inför hemtentan imorgon och på torsdag. vi tog även en fika när vi satt på biblioteket.
Vid sex gick vi hem åt för att äta och sen kom Emma bort till mig för att titta på tv, men det s´lutade med att vi kollade på Alvin och gänget, den är så rolig.
Efter filmen gick Emma hem för imorgon skall vi gå till biblioteket vid åtta för att börja med hemtentan sen skall vi tillbaka till mig vid tre för Emma skall tvätta sen blir det att laga mat ihop. Imorgon blir det LAX, yummy.
Idag har jag även snackat med min underbara Lilla syster, vi har fått upp våran kontakt bättre igen vilket jag är jätte glad för. Nu den senaste tiden har hon verkligen kommit till mig när det är något. Det är jag verkligen super glad för. Jag älskar dig Lilla syster.  Idag snackade vi mest om julklappar och vad vi skall köpa till alla. Kommer nog bli bra till slut.

Jag tycker det är svårast att köpa till Kim, känns som han redan har fått allt jag kan komma på.. Någon som har något förslag... ?


Måste bara fråga er läsare vad ni säger ?
Stänga på      /       Sätta på


Nej nu är det nog dags att krypa ner i sängen och få sig lite sömn. Imorgon blir det plugg hela dagen, men jag skall försöka uppdatera lite då och då..


Puss
Jag älskar dig/ saknar dig  Kim
Almquist


Gotta Be Somebody

Alla måste vi vara någon, Jag är en ung tjej som är särbo, pågrund av att jag måste plugga så att jag kan få en utbildning. Jag är också en trevlig tjej som älskar träffa nytt folk. Jag är oftast glad av mig, jag försöker ta vara på varje dag, fast dom ibland bara rinner iväg. Vilket är synd. Jag får ofta mina konstiga ryck ibland och skojar till det och detta gör jag speciellt när jag är med dom människor jag trivs super duper bra med.
Jag tror vi alla påverkas av media som sänder ut signaler på hur vi skall vara, men va dig själv gö det du tycker är roligt och va med dom människorna du tycker bäst om.


Idag har det varit en lång skoldag, men det är ganska skönt på sätt och viss för då känner man att man gör något. Nästan direkt efter skolan skulle jag cykla och träna, hur skönt som helst. Sen när jag och emma cyklade hem så skulle hon till ica och handla och jag behövde ha lite frukt för de är så gott. Man kanske skulle gå på en frukt diet. Vem kan motstå frukt liksom. Jag fick för mig att laga köttfärs med färsk pasta idag och bjöd självklart in Emma, för att sitta själv är ju ingen höjdare. Jag har även tittat på lite nya lägenheter idag, skulle vilja ha någon som är lite större. Så imorgon skall jag hem till Emma och skanna in mitt intagningsbesked så att jag kan söka lite nya lägenheter.

Imorgon är det en ny dag i skolan och vi går mellan 10.00 och 15.00 sen skall jag och Emma til biblioteket och läsa inför hemtentan på onsdag, torsdag och fredag. Och på fredag är det inte vilken dag som helst utan då kommer mannen i mitt liv ner hit och skall vara i helgen sen hänger jag med honom hem i två veckor vilket skall bli himla skönt. Att vara hemma och slippa laga mat till en person och allt som man skall göra när man är själv. Jag kommer sakna träningen med Emma jätte mycket, men det går nog ändå. Jag vill till Ullared när jag kommer hem oxå. Men vi får se hur det blir med det. Får iallafall vara hemma vid första advent så mysigt kommer det bli.

Nej nu måste jag sova lite innan klockan skall ringa för uppgång.

Puss
Jag älskar dig Kim Almquist

Hemma på lunch

Nu har jag varit hemma en snabbis och käkat. Det blev kokta grönsaker idag :)
Jag skall försöka äta lite mindre nu för tiden. Känner att jag har gjort lite för mycket mat i vanliga fall. fast sen när älskling kommer i helgen sp blir det nog lite med lyxig mat. Längtar efter dig så...


Puss
Jag älskar dih Kim Almquist


Let it rock

Hejsan hoppsan alla där ute.
Igår va jag ute en runda med tjejerna som också läser till lärare. det va riktigt kul, att festa med Sofie är alltid lika trevlig. Runt tio så drog vi till sivans, men vid tolv så skulle dom dra hem. Men då tänkte jag att jag kunde gå och hälsa på Rebecka som var hos Sanna och festade. Vilket var väldigt trevligt, Vi gick till stenladan och där va det lagom med folk och kul att dansa med tjejerna. Vid två gick jag hem åt, då ringde jag älsklingen så följde han mej ända in i lägenheten. det finns inget som är bättre än att prata med honom. Han hade liksom luggit upp för att se till så jag kom hem ordentligt. Det är riktig kärlek asså. Det är riktigt jobbigt att vara ifrån honom så mycket, men det kommer bli helt underbart när vi ses på fredag och har massa vi skall göra i helgen och det kommer bli så mysigt.

Idag sov jag väldigt länge vilket som va skönt, sen gjorde jag en lista på vad som behövdes in handla, skulle panta burkar idag med så jag blev av med lite skit. Sen idag så kände jag mig för att jag skulle vara duktig och städa ordentligt, skura golven och så. Sen flyttade jag om min säng och lite såna små saker.. Jag har även tvättat nästan allt idag, det blev lakan, handdukar och massa kläder. Kommer nog behöva tvätta en gång till i veckan för att det är inte så kul att åka hem med massa smuts tvätt.. Idag har Kim varit i ullared och han har handlat lite små saker till mig. Jippi...

Nu skall jag titta lite på tv, Kanske skriver lite mer senare när jag kryper ner i sängen.

Puss
Jag älskar dig Kim Almquist

Kevin Rudolf feat. Lil' Wayne - Let It Rock



Jag älskar dig syster <3

Vänner

Jag saknar min vänner så otroligt mycket. Malin och Elin och Sandra. Vi hade så kul i skolan när vi gick tillsammans. Hittade alltid på något som gjorde dagen roligare. Nu när jag sitter här och tänker tillbaka kommer jag på när vi satt i korridoren och Malin skulle låsas snubbla över våra ben.. haha det va roligt.. Alla samhällslektoner vi satt och pratade och Åsa blev inte så glad på oss, fast ibland så skrattade hon med oss.. Alla ingegärds lektioner som vi fjäskade för henne så att vi fick som vi ville... När vi gick och fikade på linneas, handlade godis ihop... Vi har gjort så mycket ihop... Minns när jag va med Malin hem och Elin va där med och vi gick och fiskade. haha, Det va roligt..

Saknar S.L.E.M

Älskar er tjejer




P.s. Tyvärr har jag inga bilder på denna datorn. skall fixa det när jag kommer hem sen.

Oh.... iloveyou

Hejsan nu är jag här igen.
Idag är det lördag coh en av dom jobbigaste dagarna att vara själv på, jag är van vid att vara med kim eller att jobba. Men nu sitter jag själv hemma i lägenheten skall snart fixa till mig och plugga lite. Måste äta något också. Min störst dröm är att få vara med Kim just nu, bara få hålla om honom och säga hur mycket jag älskar honom. Ingen har ju sagt att livet är lätt, men att det skulle vara så här jobbigt. Jag önskar att jag kunde få tag i ett jobb här nere så att jag kunde komma hem och hitta på massor roliga saker. Jag äslkar dig Kim mer än vad ord kan förklara...

Blir nog utgång ikväll. Skall bli kul, men jobbigt att lägga sig själv i sängen sen... Ska bli så himla mysigt när Kim kommer nästa heög för då ska vi ut och jul handla. Vilket är super mysigt. Vi skall till kosta outlet och där är det julmarknad hela november och december. Hur mysigt är inte de...

Nej nu skall jag plugga, äta och fixa mig lite lätt. Sen ikväll blir det make over.. haha..


Puss
Jag älskar dig Kim Almquist




Älskar denna ungen otroligt mycket
<3

Titta vad han kan



Älskling gjort <3


Usminka sjel

Nu har jag lagt mig i sängen och lyssnar på musik. Imorgon är jag ledig från skolan så dagen skall ägnas åt att plugga. Kanske skall cykla in till stan och köpa något till kvällen, skall även på djupvattenpass imorgon. Tredje för denna veckan, skall på ett till på söndagen oxå. älskar det.
Idag har jag varit på core med Rebecka, kul att ha lite folk att träna med, mycket roligare då. Sen när jag kom hem åt jag lite kvällsmat och gjorde fruktsallad.
Det är jobbigt att vara kvar en helg här nere själv. Önskar att Kim kunde komma hit men när är det ju som det är i helgen. Kommer bli extra kul när vi ses nästa helg. . Just nu är han upptagen hela tiden med sitt målande (airbrush/motivlackering) så hade nog ändå inte träffat honom så mycket. Men han finns ju alltid där.
Hoppas att han kommer och hämtar mig nästa helg så skall vi åka och köpa julklappar. Vilket man måste börja med nu för det är bara 40 dagar kvar till julafton. jag måste köpa regnkläder till min VFU. Kanske är bra och ha det när man är ute och leker med barnen.

Jag har en ny favorit låt

Gaute Ormåsen - Usminka Sjel

du
utstråler noe
noe så sjeldent
noe så fint som ei usminka sjel
tenker på ælle
og glømmer deg sjøl
så vakker og så hel
du er ei usminka sjel.


Vad skall alla göra hemma i helgen då?
Om ni inte ha något för er så kom ner och hälsa på mig.

Puss
Jag älskar dig Kim Almquist



Dom här två har älskling gjort än så länge som han har skickat till mig. Jag hoppas jag får en tavla snart.

Fråga Nurse naughty

Här om dagen läste jag något roligt i nöjesnytt som jag tänkte att ni skulle får ta del av.

Kära Nurse Naughty!
Jag brukar roa mig med lite hederlig masturbation när jag är hemma, men nu har jag tröttnat på handen. har du några förslag på saker man hari hushållet och som går att använda?
/ American Pie

Kära American Pie

Det är så trevligt att höra attdu tar hand om dig själv! Det är inte nyttigt för en ung man att låta säden stagnera. Nej, penis skall luftas så fort tillfälle ges säger jag. Och vad det gäller allehanda pinaler att introducera i självälskandet så är möjligheterna rent ut sagt obegränsade. Jag skulle rekommendera dig att leta efter saker som är avlånga, ihåliga, varma och mjuka. Om inget sånt finns tillgängligt får du helt enkelt agera McGywer och bygga ihop en egen lösning! Förslagsvis kan en urkärnad melon fungera utmärkt om den har fått ligga i micron i 36 sekunder på 700 watt. Men det ska vara en liten, tight honungsmelon - inte nån köttig vattenmelon inte. En annan favorit är det du kan bygga ihop men en toalettrulle, lite fårskinn och en klick hårvax. För de luxeversionen kan du använda hårfönen för att skapa en realistisk värmeupplevelse i röret. Var dock noga med att inte komma för nära med hårfönen; ett skållat ollon tar tid att läka.
Jag önskar dig all lycka till i din uppfinningsrikedom!

Kärlek Nurse Naughty.

Nu skall jag ladda för träning ikväll och massa plugg.
Får se vad som händer i helgen. Kanske blir det utgång. Fast skulle behöva plugga i helgen.
Har hemtenta nästa vecka så jag måste läsa lite.

Skriver senare.

Puss
Jag älskar dig Kim Almquist

Bilder från Norge



Bergen <3



Bergen <3



Bergen <3



Längtan efter dig är stor Kim Almquist<3

BB good

Nu har jag städat hela min lägenhet och alla skåp och alla lådor. Känner mig riktigt duktig blev några kassar skräp. haha. Men det är skönt att ha städat ordentligt för en gångs skull. Hinner inte det nästa vecka och sen åker jag hem i två veckor. Men jag har fortfarande ett problem, Jag hittar inte min klocka? vart har den tagit vägen. Saknar den ju.

Just nu laddar jag batterierna för ett djupvattenpass vid kvart i sex. Sen skall jag och Emma hem till mig och laga pizza och tittat på bonde söker fru. Blir tidigt i säng idag för imorgon börjar vi vid åtta. Inte alls kul fast vi går ju bara till tolv vilket är himla skönt.

Puss
Jag älskar dig Kim Almquist


081111

Nu är det bara 35 minuter kvar tills det är den 12/11-08 och då är jag ledig från skolan.
Idag i skolan så hade vi två tråkiga föreläsningar så jag och Emma gjorde våra önskelistor till julen och sen skrev jag även upp alla som jag skall köpa julklappar till. Det blir nog billigare än vad jag trodde iår. haha.. Därför skall jag köpa mig en nyårs klänning iår som jag skall ha måste bara titta ut några att välja på.

Vid sex idag så cyklade jag och Emma till simhallen för att träna i 55 minuter. Det va skönt när vi kom ner. Imorgon skall vi laga pizza hemma. Mycket nyttigare än att beställa. Sen skall vi även träna djupvattensträning.. Så himla kul.
Snackat i telefon med Matilda nyss typ. Så himla skönt att prata av sig med någon som alltid är där.

Nu skall jag sova hade jag tänkt kanske skall ladda ner någon film att titta på. Imorgon skall jag skriva något som jag läste i tidningen idag.

Gaute Ormåsen - Usminka Sjel

Puss
Jag älskar dig Kim Almquist


Måndag

Hejsan hoppsan lilla vän.
Nu är jag i Växjö efter en helg hemma i Gislaved som den tillbringades mest.
Jag åkte hem på torsdagen och sov hos min kära farmor och farfar, det va himla mysigt.
På fredagen åkte jag med Johanna och Elsa till Gislaved det va trevligt. Va med dom runt i affärerna lite. Gosade också med Lilla godingen. På kvällen skulle vi till Hestraviken och äta och fira min Faster Jenny som fyller 30år idag(måndag) och hennes sambo Fredrik som fyller år... Det var himla trevligt de, åt fyra rätters och drack gott.
Lördagen så vaknade jag upp hemma hos älskling som inte va hemma när jag skulle upp för han va på kurs. Jag låg länge i sängen och sen gick jag upp till samhället och träffade Charlott, vi gick och fikade, det va mysigt.
När älsklingen kom hem så myste vi lite sen vill Kim att vi skulle till höganloft och äta så vi åkte dit med hans familj och åt gott. Söndagen var ju fars dag, Kim var ju även på kurs på söndagen så jag tog bussen till anderstorp vid kvart i elva sen gick jag upp till mamma tills klockan två sen åkte jag, Cristin och Kim hem till pappa och åt våfflor. Vid fyra va det dags för mig att åka till gnosjö, vilket alltid är jobbigt att säga hejdå och nu kommer jag inte hem på två veckor och kanske inte få träffa Kim på två veckor är skit jobbigt, men man kan ju inte åka fram och tillbaka hela tiden heller det kostar ju en del.

Idag är det måndag och jag har varit i skolan mellan 10.00-16.00 vid kvart över fem så va det djupvattensträning som är så sjukt kul, hon som höll i passet va typ skit glad att det va två unga tjejer som va med och ville testa. Och det är inte sista gången vi går på det. det kommer nog bli två gånger i veckan med djupvattensträning. Sen imorgon blir det cykel bas. är så himla skönt att ha börjat med träningen igen. När jag är hemma i två veckor skall jag oxå träna men då skall jag träna med matilda så kul att träna tillsammans igen.

Idag när jag kom hem efter träningen så fick jag lust att sotera alla mina papper och räkningar så allt har sin egen mapp. skönt att ha de gjort...

Längtar hem och ungås med alla som man inte hinner träffa när man är hemma en snabbis. När jag är hemma i två veckor skall jag umgås med alla. Vill gå och fika, gå promenader, Simma med lovisa, och massa massa annat.


Puss
Jag älskar dig Kim Almquist



Paj med massa snack

Tjosan. Idag har jag och Emma varit på bibblan och pluggat lite, senare på dagen så va det vattengympa som gällde. Dubbel pass blev det också, vilken va jätte skönt. Under det andra vattenpasset så bestämde jag och Emma att vi skulle äta paj ikväll vilket va najs. Hemma hos mig blev det eftersom att jag har tv och det va bonde söker fru ikväll.

Jag skulle igentligen ha städat och packat allt inför imorgon när jag skall åka hem. Men jag har packat lite iallafall så det är väl bra de. Skall upp tidigt imorgon för jag måste fixa det sista sen skall jag och Emma till biblioteket och plugga det sista inför seminariumet imorgon. Jag måste låna en bok imorgon också.

Nej nu måste jag försöka sova lite..


Puss
Jag älskar dig Kim Almquist

      


Mitt första glas saft i min lägenhet

081104

Hejsan.
Fattar alla att vi redan är i november och snart kommer tomten..
Idag har jag inte gjort mycket än.. Städar och fixar lite. skall snart hoppa in i duschen, skönt ..
Senare idag så skall jag och Emma äte kvälls mat ihop och sånt mys. Kulit.

Nej nu måste jag fixar lite.. Vill träna idag men det är ganska fult på passen.. Så får se vad som händer..

Puss
Jag älskar dig Kim Almquist

Godnatten

Nu skall jag krypa ner i sängen.

Jag har precis snackat med matilda i telefon, och det va hur skönt som helst att prata av sig. Vi är ett gift par som inte bor ihop. Vi snackar mycket om livet och hur mycket man skall njuta av det. Vi snackade också om hur mycket vi skall träna när jag kommer hem i två veckor och om hur många mysiga filmkvällar vi skall ha ihop med alla goa människor. Vi måste ju också ut och festa eller så kör vi hemma fest för det blir ju oftast roligast. Massa kvälls promenader som inte leder någonstans. haha. Älskar dig gumman <3

När man inte är riktigt frisk längtar man hem extra mycket och det är jobbigt. Har nyss haft magsjuk och nu skall man få lingon veckan kul att ha massa ont i magen. Nej inte precis. Killar ha det bra som slipper lingon veckan.

Nej nu ska jag försöka sova, får nog sätta på en film och blunda lite.


Puss
Jag älskar dig Kim Almquist

matilda och Amanda



Dom här två vill jätte gärna bjuda på lite bilder


Längtan



Ge mig solen <3



Och poolen <3


Han är min man, <3



Denna bilden bjuder vi på för vi älskar varandra så. <3

Blä

Hejsan. Nu sitter jag hemma i Växjö och mår skit.
I lördagsnatt fick man magsjukan inte allt för kul.


Puss
Jag älskar dig Kim Almquist

RSS 2.0