äntligen

Nu ska jag packa det sista och sen upp till skolan,
Ska bli så skönt att komma hem. Och träffa min älskling kommer bli så kul =), fast ikväll kanske jag får se honom på tven eftersom dom säder speedwaymatchen mellan piraterna och Lejonen på Canal + så jag kommer sitta bänkad.

Nu måste jag fortsätta.


- Linnzi


Denna veckan händer det mycket

  • Måndag : Packa och städa
                      14:00 möte
  • Tisdag: Skolan mellan 08:00-12:00, sen klockan 13:02 går tåget hem. 19:00 Speedway på tven, mya med älsklingen när han kommer hem
  • Onsdag: 10:00 till Faces och noppa mig, gå till min gamla skola och hälsa på
  • Torsdag: Nicklas 18år, kalas och fest på kvällen se vidare till Sigges
  • Fredag: 13:00 Klippa och slinga håret.
  • Lördag: Förhoppningsvis rida på pinto :)

på fredag....

Kommer jag att slinga mig och klippa mig och längtar så till att fixa till mitt hår lite..

Kommer känna mig som en ny människa..


Charlott



Saknar denna människan jätte mycket snart ses vi och vi ska hitta på massor ihop.
Massa länga promenader och massa mys.
Du betyder massor för mig tjejen. Längtar tills vi ses igen

Älskar dig


- Linnzi

En underbar helg tillsammans med Sandra

OKej i helgen har det inte blivit mycket uppdatering pågrund av att jag har haft världens bästa Sandra här och vi har haft en kanon helg ihop. Fredag när Sandra till slut kom fram till Växjö så tog vi bussen till Campus för att sen gå upp till Ica och handla massor av frukter som vi skulle äta på kvällen. Jag hade tidigare på dagen köpt jordgubbar. Vi gjorde en stor fruktsallad som blev kanon god.  Vi tittade lite på Talang men sen bytte vi till film istället och jag somnade som vanligt. haha. Men Sandra tittade klart.
På lördagen så gjorde vi iordning oss för att åka in till stan och gå i alla affärer. vilket alltid är lika kul. Jag hittade massa och det blev inte så dyrt eftersom jag hade en del presentkort och en del tur denna dagen :)

   
Sandra                      Byxor från JC                  Bikini från H&M                Skor från Scorett

När vi kom hem från stan blev det vila sen gjorde vi hamburgare och sen blev det full fart på oss eftersom vi skulle vara inne i stan och hämta ut våra bio biljetter innan sex, vi såg 17again och den va faktiskt bra , men det va sjukt mycket små tjejer där och dom trodde ju säkert att det skulle vara en film som liknade high school musical, men så va inte fallet. Efter bion bestämmde vi oss för att gå hem eftersom det va så ljust ute och det va himla skönt att gå men det va mörkt när vi kom hem. Jag har haft en helt sjukt bra helg tillsammans med min Favvo, vi har snackat och skrattat hur mycket som helst och vi förstår varandra precis.

När vi gick hem igår kväll.
 



Nu är det söndag och Sandra har åkt hem, jag följde med Sandra in till stan så hon kom på rätt tåg hem. Sen gick jag llite på stan köpte present till Lillebror som fyller år på torsdag. Men jag var även inne på Gina tricot och köpte lite toppar eftersom där hade jag presentkort på 200 kr kvar plus att jag hade 150 kr att handla för eftersom jag hade fullt med stämplar så det blev riktigt billigt där inne.




- Linnzi

Sandra hahaha

Vid det här laget skulle sandra va påväg hit men när hon skulle hoppa på tåget hittade hon ingen vagn som gick till Växjö utan det stod kalmar på alla. Konstigt när det är ett kust till kust tåg haha. Så nu får sandra åka till Värnamo där hon får ta tåget kvart i fyra till växjö och är inte hemma hos mig förens vid fem.. Men hoppas verkligen inte att hon missar något mer.. Vill att hon kommer hit nu så vi kan gå och handla ihop och äta och bara sitta och tjata.

Saknar dig super mycket nu gumman kom hit nu..


Jag ska snart åka in till stan och fixa lite små saker..

- Linnzi


Helgen men skola först

Hejsan på er alla. Nu ska jag snart gå till skolan, men måste hem lite tidigare idag och torktumla min tvätt eftersom att den tvättstugan jag va i igår inte har torkat min tvätt ordentligt så måste göra det idag vid tolv i den andra tvättstugan. Vid tre idag måste jag in och möta upp Sandra som kommer till mig idag =) Vi ska gå lite på stan sen blir det hem på tjej mys, med min goa diet kvällsmat som är fruktsallad. Vem vet vi kanske tar bio ikväll vi har inte bestämmt oss än.

- Linnzi

3/7-04

Här kommer första kortet på mig och Kim ihop och detta är faktiskt på speedwaybanan i Målilla och det var också där vi blev tillsammans. Minns det som igår. Du har fångat mitt Hjärta Kim Almquist


Astrid Lindgrens Värld

Jag vet att jag är 20 år, men jag älskar att vara i Astrid Lindgrens värld, eftersom där får man vara barn hur stor man än är för att man känner till allt där och man kan alla sagorna...
När jag ska till Emma i sommar hoppas jag verkligen att vi åker hit och leker av oss. Fast det kostar lite så är det helt klart värt det tycker jag personligen. för vem vill inte vara barn för en dag =)
Jag hoppas också att om något år vi kan åka dit med Elsa och busa =)



Emma hit ska vi i sommar =)



Thailand

Jag har blivit lite insyltad på att åka till Thailand, innan har jag haft emot att åka till Thailand eftersom det är så många som åker dit. Men jag har suttit och tittat på resor dit och HOTELL för jag tycker att hotellet är viktigast så att det är frächt och att jag kommer att trivas där. det finns jätte många fina hotell här om dagen hittade jag detta och för två veckor på detta hotellet med frukostbuffé kostar det runt 40.000 kr för två personer.

Här är lite bilder på det :


Någon mer som blir sugen ?

sitter och planera

Tjosan,
nu sitter jag planera massor som ska göras. I helgen kommer Sandra ner till mig vilket kommer bli super duper kul.
Vi ska gå på stan och sen på lördag blir det bio. Nu när Sandra kommer ner så håller jag fortfarande på med min diet men jag ska fixa det ändå. Hon har gått med på att äta min mat i helgen :)
Jag hoppas att jag i helgen kan hitta ett par nya jeans för jag behöver det verkligen, såg ett par sjukt snygga i lördags på en som jobbade och frågade även vilka det va och dom va på rean så får se om jag hittar dom i min storlek på lördag. Sandra ska hjälpa mig hitta ett par snygga.
Sen efter helgen så åker jag hem på tisdagen, ska då hem till gislaved för att titta på speedwayen och sen på kvällen kommer ju jag dela säng med älsklingen vilket kommer bli en underbar känsla.

Jag blev rekommenderad att köpa detta men vet inte om det kommer att funka. Blev väldigt sugen på att testa.

Osis dust it, unik volymprodukt!
Mattifying Powder

·  Lätt puder som ger textur

·  Matt effekt

·  Medium kontroll & separation

·  Hållbar stadga

·  Naturlig känsla

·  MYCKET VOLYM

·  Ingen känsla av "klet" i håret


Användning
Pudra en liten mängd i handflatan ochgnugga
händerna mot varandra.
Kamma igenom med fingrarna i torrt hår, lyft in i botten.
Ger matt finnish och naturlig känsla.

För extra lyft applicera direkt i botten.
För extra separationapplicera mer puder i små mängder
däar det behövs.

För ytterligare stadga.
Fixera med spray.


Vad tror ni, något att satsa på?


Inne på dag 8


 frukost: 1 kopp svart kaffe, 1 sockerbit.

lunch: 2 hårdkokta ägg, kokt spenat, 1 tomat.

middag: 1 stor biff (250 g), sallad med olja och citron.

Nu är det inte långt kvar på dieten och det känns jätte bra. Sen nästa vecka när jag är klar åker jag hem till älskling och får äntligen dela säng tillsammans igen..


Nu blir det skola till tolv sen hem på lunch och sen upp till bibblan en bra stund i eftermiddag.
Förhppningsvis ska jag ut och gå runt sjön idag, eller rättare sakt jag måste till låta mig det idag :)


natti

nu ligger jag i sängen och skall sova. mår inte bra har jätte ont i halsen, känns som om jag inte kan prata. Imorgon hade jag tänkt komma upp tidigt så jag kan laga maten som jag hade tänkt ha med mig till skolan så jag kan gå till bibblan direkt efterskolan vid tolv. Imorgon blir det att spendera några timmar där och det ska bli skönt.

Jag och älskling har också bestämmt att vi ska åka till falkenberg en vecka i sommar helt ensamma och det ska bli super mys. Älskar falkenberg och stranden där det är så mysigt. bryggan är också super mysig och strandhotellet har super god mat.

 


Godnatt på er alla

Dag 7


frukost: 1 kopp te utan socker.

lunch: 1 bit grillat kött, färsk frukt.

middag: Inget.

Tuff eftermiddag men det kommer att gå ändå =)


Dag 6 av 13

frukost: 1 kopp svart kaffe, 1 sockerbit, 1 rostad brödskiva utan smör.

lunch: 1/2 kyckling, sallad med citron och olja.

middag: 2 hårdkokta ägg, 1 stor riven morot.

Allt känns bra idag förutom att jag är väldigt förkyld och kan knappt prata för att jag har så ont i min hals.
Idag har jag grov städat hela mitt badrum och alla fack med saker i, blev en del som skulle slängas. Men skönt att rensa ut lite. Hittat även massa ögonskuggor som jag älskar. Kom på när jag städade att jag kanske skulle tvätta av mina sminkborsta och nu är det gjort =) dom blir ju så skitiga fort igentligen.
Har även dammat av allt så det känns super frächt nu. Kanske lägger upp lite bilder sen på både före och efter.
Någon jag verkligen är sugen på nu men klara mig utan är Iste det är något jag ska dricka sen när jag är färdig med detta. Har redan märkt att det har försvunnit några cm här och där, då blir man extra spårrad till att forsätta. =)

Nu ska jag duscha och äta kvällsmat :)

Pratade även med hon som ska slinga mig och hon ska kolla när hon har tid så snart smäller det :)


Lördag

dagen mat planer

frukost: 1 stor riven morot, citron.

lunch: Mager fisk (250 g) med citron och smörsås.

middag: 1 stor biff (250 g), sallad och broccoli.

Jag har varit upp sen klockan 6 och tvättat, måste ju ha något att ha på mig när jag ska åka in till stan lite senare idag. Måste hitta nya mysbyxor på H&M och även en hood tröja för det är så skönt att gå med nu när det är vår i luften. Sen ska jag inhandla lite mat som saknas i kylskåpet. Sallad och kyckling och nått kött jag kan laga till på måndag =)
Idag blir det även plugg och STÄDA är ett måste. har inte dammat av på flera år känns det som.

Nu ska jag äta upp min frukost och sen fixa till mig =)

- Linnzi

Kim Jag älskar dig


Tankar

Känner för att skriva av mig lite så därför delar jag med mig av det här hos er.

Först och främst tänkte jag berätta lite varför jag går på den har dieten som jag gör, och det är bland annat för att se om det verkligen funkar men även för att jag vill få bort några kilo som ligger där dom inte skall. Jag vet om att det är lika stor risk att man går upp allt igen men vem har sagt att jag ska sitta och smälla i mig värsta pizzan dagen efter jag är klar med detta. Det har jag inte tänkt i alla fall, Jag ska börja äta mer för varje dag som går och även försöka utesluta potatis, pasta och vitt bröd under vardagar och helger. Och om jag äter det så ska jag inte äta lite mycket som jag gjorde förr. Jag har bestämt mig för att ändra mina matvanor men såklart tänker jag unna mig men inte så att jag ska gå upp det jag går ner under dom här dagarna.  Jag har tänkt igenom vad det är jag gör och jag vet att jag gör rätt för mig själv. Sen får ni där ute säga vad ni vill men alla måste ju få testa sig fram till sin grej och det som funkar för var och en.


 Jag saknar min prins så mycket just nu. Kim du vet att du betyder allt för mig. Tänk att snart har vi varit tillsammans i 5 år och vi upptäcker nya sidor hos varandra hela tiden vilket är underbart. Man tror att man känner varandra fullt ut men det gör man inte för vi utvecklas hela tiden.  Nu är det 12, 13 dagar kvar till vi ses igen och det ska bli så mys. Och då kommer jag vara hemma i tre veckor och kommer även bo hemma hos dig.


När jag kommer hem sen blir det speedway också för fulla muggar vilket kommer bli helt underbart, längtar som sjutton nu efter speedwayen blir ingen vår utan speedway.


Nu ska jag krypa ner i sängen och sova eller i alla fall försöka. Skönt att somna tidigt.


Grattis till Malin Olsson som fyller 20 år idag

Grattis till Patrik som har namnsdag idag


Torsdag

Idag har det varit skola på shemat, nu är jag hemma och ska vila lite eftersom jag har ont i halsen, känns som om jag håller på att bli sjuk. Måste även ut och gå idag =) . Idag känns allt lättare med dieten eftersom min kropp börja vänja sig. Snacka om att jag längtar till min middag som blir skinka och Ägg + Sallad med citron på. Om ni inte viste det så älskar jag skinka och ägg ihop. så härlig smak. Nu ska jag mäta mig sen får jag se om det blir någon förändring under dom här dagarna ...

- Linnzi 


Dag 3


 frukost: 1 kopp svart kaffe, 1 sockerbit, 1 rostad brödskiva utan smör.

 lunch: Kokt spenat, 1 tomat, 1 frukt.

middag: 2 hårdkokta ägg, 1 skiva skinka*, sallad med olja och citron.


Kvällen

nu är klockan snart sov tid för mig, nu i eftermiddag har jag pluggat men behöver plugga mer. Blivit förbannad och ätit en god kvällsmat tycker jag iallafall.
Har även gått upp till ica och köpt halstabletter eftersom min hals inte mår så bra., Emma va snäll och gick med mig upp så jag fick lite motion idag oxå. Orkar inte gå för långt nu i början men hoppas på lång runda nu i helgen :)

Puss 

- Linnzi

Dagen än så länge

Nu har jag ätit lunch och det var toppen. Frukten va som gräddet på moset. Alltså super god :)
Jag tror att min kropp är extra förbannad på mig eftersom jag ska få min lingon veckan nu oxå.
En sak jag måste bli bättre på är att dricka vatten under dom här veckorna.

Idag blir det plugg resten av dagen. kommer inte orka gå ut idag, men har ju redan varit ute lite och även varit på bibblan och pluggat lite på vårat grupparbete. Tur att det är handledning imorgon så vi vet om vi är inne på rätt spår.

Idag på posten fick jag ett efterlängtat brev om att jag ska till ögonläkaren den 6/5 och göra förundersökningar inför min operation =) Är så glad att det händer lite saker nu..  Älskling kunde även hänga med mig upp till jkpg den dagen eftersom det kommer hålla på i 2-3timmar..

Nu börjar sakerna falla på plats i mitt liv. Längtar ihjäl mig efter min nya lägenhet :)

--- Linnzi



Vi kommer att fixa detta.

Måltider

Dagens Måltider

 frukost: 1 kopp svart kaffe, 1 sockerbit.

 Lunch: 1 stor biff (250 g), sallad med olja och citron, 1 färsk frukt.

middag: 1 skiva skinka*, 1 bägare yoghurt, sallad med olja och citron.

Idag mår jag inte så himla bra, känner mig yr och har ont i huvudet. Känner även att min hals börjar bli dålig, blir man lite förkyld oxå på detta kanon du :)


nu blir det sängen

Jag är sjukt trött så nu ska jag krypa ner i sängen. Middagen idag va super go :) känns som om allt e skit just nu för kroppen är inte riktigt med på det jag håller på med.. Men den få bara ta det. haha..

Godnatt på er alla'


Älskar Kim-

Just nu

Mår jag inte bra, min kroppen mår inte bra. Jag orkar inte mycket, men ska klara dom här 13 dagarna.... Tur att ja har sånt stöd från Pinna. Ska ut och gå snart igen, men ska även plugga och trycka i mig massa vatten och även äta min middag lite senare.. LÄNGTAR SÅ..

Nej nu ska jag fixa lite..

- Linnzi

Maten

Nu sitter jag har och försöker få i mig spenaten och det går inte jätte bra. känns som om jag lika gärna kan gå och tugga gräs. haha. men ner ska det till alla pris.. måste fixa detta får tänka hela tiden på hur mycket man kan gå ner om man följe detta. =)

Bikini

Vilken är snyggast ?


Båda två är från Lindex

Växjö igen

Nu är jag i växjö igen och nu börjar jag på min diet.
Dagens mat består av :
Frukost : 1 Kopp kaffe och en sockerbit
Lunch: 2 hårdkokta ägg, kokt spenat, 1 tomat.

middag: 1 stor biff (250 g), sallad med olja och citron.

Än så länge har jag drukigt kaffe och jag säger bara fy fan va äckligt det är när man inte är van vid att dricka det, men jag ska fan klara detta hur jävla illa detta än är. det blir att svepa kaffet och sen dricka vatten. Längtar efter lunchen och middagen idag. Jag får inte äta något ut över detta som står på mitt schema och dettta kommer på gå i 13dagar. Varje dag kommer jag att skriva upp vad det är för mat som gäller. Jag ska även ut och g¨varje dag plus lite träning då och då..
Jag gör inte detta själv utan Pinna är med mig på detta för att hon vill se om det funkar precis som jag och vi pappar varandra hela tiden.. det kommer bli jätte kul att se resultatet sen.Jag kommer inte att skriva upp mina mått på bloggen men kommer medela se hur reslutatet blir. Detta kommer nog att bli jobbigt på alla sätt som tur är ska jaga vara kvar här i växjö tills jag blir klar. och sen ska alla hemma få se om det blir någon skillnad...

Nej nu måste jag fixa lite här och packa upp min packning som kom med mig igår och även ut och gå en runda...

Skriver senare idag ....'

- Linnzi

Honey I love you



Påsken

påsken har varit bra, när jag kom hem i onsdags så var jag hemma hos mamma och sov där och dagen efter så va jag ute en runda innan det blev mat hemma hos mamma och vi firade även mig hemma hos henne, Jag fick en ring, presentkort på ica, pengar och en jätte fin sak att hänga på väggen.. Men ska spara det tills jag flyttar till min nya lägenhet.  Har även varit hos pappa en runda under påsken. Påskafton spendeardes en stor del på en häst rygg vilket va toppen, snacka om att jag hade träningsverk dagen efter om man säger så. Påskafton kväll var Charlott och Magnus ner hos kim och vi grillade och hade super mysigt. Måste göras om...  Min påsk har i allmänhet varit väldigt lugn och bara njutit av ledigheten...



Pinto och jag är värsta teamet och vi hoppade tillsammans i Lördags, Gud vilken känsla =)



Replay och Chippen

Onsdag 8/4

Hejsan. Nu har jag precis tryckt i mig lite frukost, ska börja städa och packa nu så allt e klart. ska nog åka in till stan lite tidigare för att inte behöva stå i kö för att hämta ut biljetten, har en del att fixa se till att allt som ska med hem kommer med. Det svåra är att bestämma vad man ska ha på sig dom här dagarna man är hemma, jag vill igentligen bara gå i mys kläder men det går ju inte. Men ska ändå inte göra något speciellt. Ska bara rida på lördag och jag längtar ihjäl mig efter det... Idag när jag kommer hem åker jag till mamma och sover där en natt sen får jag se vart jag tar vägen..


- Linnzi



Sommaren är påväg

Morgon

God dag mina vänner där ute.
Idag blir det skola mellan 9 - ? , så jag vet vad jag ska göra idag.
Ikväll blir det städning lite och ska tvätta, umgås med Angela och packa,
Hoppas jag hinner tvätta alla kläder jag vill ha med hem.

Nu ska jag stoppa i mig frukost

- LInnzi

Emma Oskarsson


Denna människan har jag inte kännt länge men hon betyder väldigt mycket för mig. Vi lärde känna varanda under den första tiden på Universitetet och nu kan vi inte lämna varandra. Jag kan alltid prata med henna om allt och hon kan alltid prata med mig om det är något och det har varit så från först gången och det är inte ofta man träffa någon som man kan känna en sån samhörighet med. Vi kommer även om Emma har flyttat från Växjö träffas så mycket vi kan och jag ska komma hem och bo hos Emma och Erik under sommaren ..

Emma du ska veta att du betyder massor för mig och är en sann VÄN som jag aldrig släpper. Vi ska gå på Astrid Lindgrens Värld med våra barn när vi blir stora =)

Älskar dig Vännen

Måndag

Okej idag är det måndag och jag är helt seg i kroppen efter rundorna igår. Idag har det varit skola med rörelser och det va himla intressant och roligt. Man blir som barn igen när man kan springa runt och ta varandra.
Idag har jag varit och fusk solat. Blev en liten stund. Vill bli brun och vara det året runt.
Jag och Pinna har planerat ännu mera på våran hemlis och den kommer vara det ett tag till från min sida iallafall..
Detta kommer att bli toppen och vi ska göra detta fullt ut oxå.
Dagen har varit full med saker hela tiden och kommer även att vara det imorgon men det är bra för då går dagarna fortare. Imorgon skall jag även tvätta och städa lite innan det blir att åka tillbaka till ANderstorp/Gislaved över påsk.

Jag diggar denna låten =) haha

 

- Linnzi

fortsättning

måndag kom pappa, Johanna och Elsa och hälsade på för att pappa skulle jobba i växjö och sen gå på hockey. Min älskling va även här denna dagen.. Elsa har blivit lite kär i Kim för hon blir typ sur när jag pussar på kim och ge mig värsta blicken.

Tisdagen så tvättade älskling åt mig när jag var i skolan, :) sen åkte vi och handlade tacos och lite malibu som vi drack på kvällen och det är mumma.

Onsdagen åkte kim hem tidigt för ahn skulle jobba och jag var hos ögonläkaren och nu väntar jag på brev från jönköping.
Torsdag var det skola med BILD som jag inte kan nått om men det va ganska kul faktisk =) på eftermiddagen gick även jag och pinna och käkade glass i det fina vädret.

jag minns inte riktigt vad jag gjorde på fredagen, hehe,

Lördag så va det underbart väder blev en promenad på morgonen sen på eftermiddagen satt jag och pinna ute i solen och alla andra som bor på campus. Vi bestämde oss för att vi skulle äta mat ihop på kvällen, vi gick och köpte grillad kyckling och gjorde potatisgratäng till. Vi satt och pratade om allt här i livet och våran hemlis som jag kommer berätta mer om senare.
 
Söndagen bestod av en tur runt sjön vid nio på morgonen och även en eftermiddags tur fast den va lite mindre sträcka.

- Linnzi

Dålig uppdatering

Hejsan på er alla.
Gud v dåli jag har varit på att uppdatera nu på ett tag.
Ska berätta lite om förra helgen, på fredagen kom Emma ner och vi åkte till Samarkand för att gå lite i affärerna och jag skulle även in på systemet och sen gick vi in på Ica Maxi för att handla mat till helgen. Sen när vi kom hem så lagade vi Tacos och drack massa cider och champang och vi flummade runt som sjutton. På lördagen åkte vi in till stan för att gå lite i affärerna och så. Blev även en runda till systemet behövde inhandla lite mer gott. När vi kom hem från stan så tog vi det lugnt och drack lite. Emma blev lite tidigt påverkad, vi bestämde oss även för att åka in till stan och gå på bio, Marley & Me. Den var så bra och vi båda två satt och var ledsna i slutet av filmen. Vi hade tänkt att gå och ta någon drink efter men vi va inte på hurmör så vi åkte hem och somnad gott.
Söndag blev lite stressigt för jag hade glömt ställa fram klockan en timme men vi kom in till stan och Emma hann med sin buss hem igen. TACK FÖR EN TOPPEN HELG!!!


På söndagen kom även Älskling ner hit och han hade en toppen överraskning att han skulle stanna hos mig tills på onsdagen och jag blev världens lyckligaste
.

Skriver mer imorgon

Godnatt Linn

RSS 2.0