Hemma i Anderstorp

Nu är jag hemma i Anderstorp igen, och har precis smällt i mig två mackor. Snart kommer Charlott och det blir mys. Hoppas min goa syster kommer också. Så att Charlott får träffa henne.
Vid tre så skall vi bort till Carloin för hon skall klippa mig, Har väntat länge på detta.. Efter att hon har klippt mig så skall vi på handboll. Kul. Matilda skall med också... Jippi.


Puss
Jag älskar dig

Växjö Simhall

Idag har jag varit i skolan och pluggat med gruppen, sen har jag även skrivit ut våran hemtenta. Så nu har jag lite att göra i helgen. Efter skolan så åkte jag hem tilll lägenheten och byte om för att sedan åka in till stan med Carolin, Inne i stan hittade jag farsdag present och det var väl tur det, så slipper jag tänka på det. Nu skall man bara hitta något till min faster som fyller år nästa fredag. Carolin åker hem idag också, så nu är man ensam igen. Men skall ju hem imorgon igen och då skall Carolin klippa mig och sen på kvällen skall jag på handboll, Ska träffa underbara Matilda då. Hoppas det är massa annat känt folk <3. Längesen jag var på handboll. När man var mindre och när ja själv spelade så var jag där varje a.lags match.
Idag har jag även varit och badt i badhuset. super kul. Man springer upp och ner hela tiden.. Värst träningspasset ju. Men det va super kul.. Tack Emma att jag fick hänga med...

Nu sitter jag hemma i min ensamhet och borde börja packa men är Linn så duktig på sånt.. Nej, men måste ju, skall ju åka hem tidigt imorgon, hinner inte tillbaka till lägenheten eftersom jag skall med tåget och sen bussen.

Ska bli skönt att komma hem och få lite ny energi av älsklingen.


Puss
Jag älskar dig Kim Almquist

081028

Tjosan i trosan.


Nu sitter jag med nattakläder på mig coh snart skall jag krypa ner i sängen.
Idag har det varit skola och sen va jag och handlade sen gick jag och Carolin och solade. Det va skönt.
Det är mysigt med lite sällskap här hemma, men imorgon åker Carolin hem igen och jag blir ensam.
Men imorgon har jag bestämmt mig för att gå och simma lite, Emma skall också till bad huset så då kan vi simma tillsammans och köra lite egen vatten gympa i vattnet.

På torsdag åker jag hem igen. Längtar till min prins. Och alla goa människor jag skall träffa. Matilda och jag skall på handboll ihop, det va längesen vi va det snygging.


Puss
Jag älskar dig Kim Almquist


081027

Tjosan.
Nu är jag hemma i Växjö igen, fast den här gången är jag inte ensam. För Carolin har hängt med mig ner hit. Super mysigt.
Helgen började dåligt, men slutade bra.
Fredags så va det förfest hemma hos Kim med massa härligt folk. Vi drack och drack.. haha. Charlott och jag tog ego bilder som vanligt. (blider kommer sen).
Senare på kvällen drog vi till parken, det va kul till en början sen blev allt  skit. Vill inte gå in på detaljer. Men tack alla som fanns där för mig.
Måste bara säga en sak. Dålig stil att säga upp en bekantskap via sms, och när man försöker ringa så svara man inte.

Lördagen så va det lugnt, Vi va hemma hos pappa på kvällen och käkade och gosade med Elsa. Sen åkte jag och Kim tillbaka till gislaved och hade myskväll..

Söndag så åkte jag med pappa, johanna, Emma och Elsa och badade, super kul. Elsa älskade vattnet. Efter det så åkte vi hem till pappa och fikade å så. Kim kom dit en runda också innan jag skulle åka tillbaka rill växjö med Carolin.

Så nu ligger jag i soffan och carolin ligger i min säng. Hon har sparkat och knuffat på mig i natt.. haha. Kim ligger lite lugnare i sängen.. haha. Men det är skönt med lite sällskap.
Idag skall vi in till stan och kolla lite. Och ikväll skall vi laga god mat och snacka massor. Skall försöka ta lite kort nu när hon är här oxå.

Puss
Jag älskar dig Kim Almquist


Fredag hemma i Anderstorp

Nu är jag hemma i anderstorp, Jag kom igår kväll med tåget.
Va ute och gick med Matilda en runda igår kväll, gud va mysigt att bara gå och snacka. Älskar det <3

Idag på morgonen så kom johanna in med Elsa till mig. Elsa va lika go och glad som vanligt. skrattade och tjatade som bara den. Har nog aldrig hört henne prata så mycket.. Det var så mysigt att ha en goding jämte sig att krama om och skratta åt.
Sen åt jag frukost och efter frukosten skulle jag till tandläkaren, sen Faces och nu sitter jag hemma och skall snart hoppa in i duschen för Carloin skall komma hit och fixa mitt hår inför kvällen.. Spännande..
Ikväll blir det förfest och sen parken. Skall bli super kul, jag har massa att fixa innan förfesten..
Charlott och jag skall ha för förfest. hahaha...

Nej nu måste jag ta tag i mig själv och börja fixa mig.

Puss
Jag älskar dig Kim Almquist


P.S. Bilder kommer från kvällen om någon dag..

Fan

Fan för den som förstör min kväll imorgon.


God morgon

Idag är det en ny dag, jag gick upp tidigt för att tvätta och håller fortfarande på. Idag blev det mycket att tvätta bara för jag behöver tvätta alla lakan och handdukar. För på söndag skall Carolin hänga med mig till Växjö. Det skall bli himla skönt med lite sällskap. <3

Igår var jag och tränade mellan 17.15-18.25 det va himla skönt att röra på sig lite. Jag älskar spining. Idag skall jag på vattengympa mellan 15.30-16.55, längtar.
Idag står mycket på schemat:
Tvätta, plugga, städa och börja packa. för imon vid sex så skall jag åka hem. Skall träffa min söta lillasyster Elsa då. Kameran skall absolut med hem om man säger så. Skall kanske in till stan en runda idag och kolla vad glasögonen jag vill ha kostar och skall även testa en klänning.

Igår när jag kom hem så drack jag en kopp te och åt lite yoggi, snackade även med Emma igår det va himla kul att snacka med dig, det va ju ett litet tag sen. Skall ringa henne ikväll igen. mysigt att prata lite.
Jag måste verkligen åka upp till Göteborg snart, får kanske vänta tills man fått lite julklapps pengar lite roligare då.
det är ju inte så många dagar kvar till julafton nu så det kommer att gå fort.

Ikväll blir det lite plugg och tv tittande, bonde söker fru, oskyldigt dömd och sen måste jag titta lite på Generation Fett bara för att det är helt sjukt.

Nej nu ska jag titta lite på film och vänta på min tvätt.

Puss
Jag älskar dig Kim Almquist


Träning

Tjosan, Idag har det varit skola mellan 8.15 - 12.00. Efter det så samlades min grupp och jobbade med fallet "Tony". Det gick bra, vi kom en bit på vägen.

Nu vilar jag lite. Ska träna dubbelt idag, så skönt. det blir Body pump och Cykel Bas.
Ett pass med Rebecka och ett med Emma.


Skriver mer senare


Puss
Jag älskar dig Kim Almquist

Godnatt

Tack Emma för en trevlig kväll men massa pratat. Det måste vi göra oftare.

Jag säger bara en sak. Ta vara på tiden och alla minnen. Allt är värdefullt.

Godnatt
Sov gorr

Jag älskar dig Kim Almquist





Fundera på denna klänningen... Eller


Den här?

Vad tycker ni?

Kläder

Jag har på shopping hurmör som satan. Jag vill köpa nya fest kläder och speciellt till nu på fredag när jag skall få ny frissa och då e det  ju extra kul att ha lite nya kläder. Sen vill jag köpa glasögon så att jag orkar sitta och läsa massor.

65 dagar kvar till julafton

Just nu sitter jag och snackar med två person som har en stor plats i mitt liv, Carolin och Patrik. <3
Vi har bestämmt att vi skall ha en mys kväll på jullovet tillsammans alla Lövgren och Helgebring barn, där vi skall kolla på alla roliga saker vi gjorde ihop och alla roliga kort vi har tillsammans. Vi delar hur mycket minnen som helst. Alltså vi är som en ända stor Familj. Fast än det inte är som förr så skall vi hålla ihop.

Fattar ni att det bara är 65 dagar kvar till julafton, det är helt sjukt. Måste börja köpa julklappar till alla.

Idag har jag suttit och lyssnat på massa gamla låtar minns ni den här
Joakim Hillson - Vacker utan spackel
Det var inte igår man hörde den.

Imorgon blir det skola en föreläsning sen blir det träning på kvällen tror det är step/core. Kul när det är lite blandat.
Jag tycker att Växjö simhall har massa att välja på och det är jätte bra. Tror det är 70 pass i veckan man kan välja på och det är ju inte fel.

För övrigt så var det teet jag köpte super gott. Bästa hittills.
Skall bjuda Carolin på det när hon kommer hit nästa vecka. Det skall blir mysigt med lite besök nästa vecka.
Jag längtar hem till fredag  jätte mycket. Skall till Faces och fixa lite sen skall jag klippa mig och det behövs verkligen. blir en före och en efter bild sen.

Jag vill inte lägga mig i sängen för det kommer vara så tomt nu när man har haft någon jämte sig att hålla om när man lägger sig och hålla om när man vaknar. Så det är min skräck sä här efter en helg med sin Älskling


Nu skall jag krypa ner i sängen
Godnatt sov gott


Puss
Jag älskar dig Kim Almquist

 

för att du är du

halloubans,

tro det eller ej, men det är inte linn som skriver utan det är självaste jag, therese bengtsson(theresebengtsson.webblogg.se) för er som inte vet. jag har nyss varit inne och snokat inne i linns bloggande och hittat mycket hemliga saker vet ni. naat nu överdrev jag en aning, jag har därimot snokat lite i hennes outfit på bloggen. den behövde rustas upp lite och jag tog mej an att fixa lite iaf. känner mej inte riktigt klar men det får duga så länge. men vad gör man inte för en älskad person som linn helgebring?
jag säger då de, älskad är hon verkligen. blir alltid glad utav dej och du får en verkligen att må bra. det är så synd att jag aldrig träffar dej så mycket längre. det är något jag verkligen saknar! saknar henne! men jag hoppas att hon snart kommer ner och hälsar på mej för det är något jag längtat efter.
nej nu ska jag avsluta det här lilla inlägget för john blund har kommit och hälsat på mej för en stund.
hoppas att ni som jag tycker att outfiten blev jätte fin. och god natt allihopa, simma lugnt!

My Love

Nu är helgen över igen.
Denna helgen har min Älskling varit här och det har varit mys. Han kom till mig i fredags och då åkte vi och handlade lite mat till kvällen. Vi köpte julmust, gud va gott det va. Jag är inte en sån som gillat läsk med julmust är så gott.
Vi hade en tacokväll med idol, idol har ju varit bättre men det är alltid lite kul att titta på. Vi lagade god mat och drack gott.. Jag tyckte det va lite jobbigt när Kim ställde upp och skulle diska, jag är så van vid det nu så jag kunde inte riktigt slå mig till ro när han stod där och diskade. Tack Älskling.
På lördagen sov vi länge... Sen åkte vi in till stan, sjukt mycket folk där inne i lördags. Vi gick till synsam så jag testade lite glasögon, hittade ett par som både jag och Kim tyckte jätte mycket om. Men det är ju så sjukt dyrt med glasögon, men man kommer ju ha dom ett bra tag så kanske är värt att lägga lite pengar på de. Sen åkte vi ut till Media market och alla andra affärer dom har där ute. Vi bestämde oss för att äta på en pizzeria som heter Elvan, dom har den godaste pizzan jag ätit hittills. Jag har ju inte ätit pizza någon annanstans i Växjö. På kvällen blev det speedway framför tven och lite goda drinkar, vi åt varma hallon med glass.
Söndagen är ju den tråkigaste dagen på hela helgen och speciellt när man skall skiljas från den man älskar mest i hela världen, bara för att man måste ha en utbildning och måste gå i skolan. Men jag vet att vi klarar det.
Kim äkte hem ganska tidigt idag, redan vid två. Jag tränade vid halv fyra och det va himla skönt. Efter träningen så åkte jag och handlade ljus så jag kan ha lite mys ikväll när jag tittar på tv och drickar mitt super goda te.

Ni får ha det så bra nu när ni är i Usa, Jag saknar er. Men tiden kommer gå så fort för er.

Puss
Jag älskar dig Kim Almquist

Patrik 1,5

Hejsan.
Igår va jag på vatten gympa med Emma och Rebecka, det va riktigt jobbigt, men jätte kul.
Efter vatten gympan när jag och Emma skulle cykla hem så behövde hon åka och handla groggvirke. För mig och alla andra som inte vet vad groggvirke är så är det spääe och för er som inte vet vad spääe är så är det sockerdricka som man blandar spriten med.

Idag har det varit skola från 1o.15 till 12.00, sen på eftermiddagen när jag kom hem så städade jag lägenheten ordentligt eftersom Älsklingen kommer imon. Sen vid fyra så åkte jag och Emma in och fikade i stan för att senare gå på bio med Elisabeth. och det blev patrik 1,5 och den va jätte bra och rolig. Men hallå där ute sitter man och pratar högt på en bio när alla andra är tysta , tappar man saker hela tiden i marken ?

Har man möjlighet så skall man se den.

Nu skall jag titta på Hell's Kitchen, tycker att det är skit roligt när han står och skriker åt dom.. haha..


Puss
Jag älskar dig Kim Almquist





P.S. Är det någon som skulle kunna tänka sig att göra om min blogg.
        Skulle bli väldigt tacksam, för jag fattar inget..

Redan onsdag

Nu är det redan onsdag, dagarna går så fort. Idag var jag helt seg i hela kroppen när jag vaknade. Kändes att man hade tränat länge igår och hårt. Idag bllir det vattengympa+ vattengympa stationer. Måste plugga också.
Jag är jätte sugen på en hög kjol fast jag vet inte om jag passar i det precis, men skall nog in till gina i helgen och testa. Ingen som kommer ner i helgen ?
Jag hoppas att Kim kommer men han vet ju inte än. Och det är jobbigt för jag vill ju planera lite. Jag hoppas jag får mitt nya bankkort snart.

Nu ska jag fixa till mig och börja läsa. Skall nog upp till biblioteket ikväll och plugga, det har ju öppet till tio så.

Puss
Jag älskar dig Kim Almquist

Almost here

Tack Majken nu har jag fått en ny favorit låt Brian McFadden featuring Delta Goodrem - Almost Here.
Den är underbar.!
Idag har det varit skola med massa föreläsningar, och sen har jag tränat 90 minuters pass med Emma och det va Cykel/core.
Imorgon är jag ledig så det blir plugg + träning ( Core + Vattengympa ). Så kul det kommer att bli..
Sen på kvällen så kommer kanske Emma hit och isåfall skall vi laga lax och nått gott till. Annars kanske jag åter det sjäv för det är sjukt gott.

Jag längtar tills jag skall hem nästa helg. för på fredagen skall jag till Faces och sen skall Carolin klippa mig och styla mitt hår till kvällen för då är det Kate Ryan och då skall jag till parken.  Sen får jag se vad resten av helgen har att erbjuda.
Carolin skall nog med mig tillbaka till växjö på söndagen. Mysigt.


Jag och Matilda <3


Puss
Jag älskar dig Kim Almquist

Träning

Nu  håller jag på att slänga i mig lite mat eller flingor rättare sagt..
Idag ska jag träna cykel och core i 90 minuter.
Skriver mer när jag kommer hem


Puss
Jag älskar dig Kim Almquist

brunett och blondie

Matilda här kommer ett minne

Jag älskar dig och du betyder mycket för mig. Vi kommer alltid dela något ihop <3

Mine kjære



Jeg elsker deg.
Föralltid oss to sammen

13/10-08

Hejsan.
Jag orjar inte skriva om min förra vecka, men det va underbart skönt att vara hemma lite längre för en gångs skull..
Tack alla som finns där hemma <3

Idag har jag vairt duktig. Jag och Emma va nere och skaffade kort på hela simhallen så nu får jag träna hur mycket jag vill. Första passet va idag tillsammans med Rebecka och det blev Vattengympa min nya favorit. Vattengympa är så himla kul och det tar i hela kroppen. Sen kom Emma till simhallen och då simmade vi en stund och sen bastade vi.. Skönt..
Nu sitter jag med min kvällsmat, det blev flingor med mjölk och Te.
Ska göra mig en frukt påse till imon på föreläsningen. Hoppas det blir träning imon också..

Puss
Jag älskar dig Kim Almquist <3

Charlott den 24/10 då blir det fest <3


Vattengympa <3


Grattis Matilda

Grattis Matilda...
Nu är du 18 bast också..
Hoppas du får en toppen dag idag.
BIG LOVE <3




Hoppas du gillar denna bättre Matilda <3


Hemma hos Älskling

Nu sitter jag hemma hos älskling och myser.. Vi ska snart krypa ner i sängen och titta på film.
I morgon åker jag tillbaka till Växjö, tillbaka till verkligheten.. haha..
I morgon fyller min underbara pappa år, Grattis till Världens bästa pappa . Jag älskar dig <3
Matilda blir 18år i morgon ett stort grattis till henne.. <3 BIG LOVE <3
Är det någon jag har glömt ?

Jag skriver mer i morgon när jag kommet till växjö om hur min vecka har varit hemma..
Jag kan ju inte klaga..

Puss
Jag älskar dig Kim Almquist

Wow

Nu har jag varit lite seg på det här asså..
Jag har varit hemma i två dagar nu och det har varit kanon.
I måndags kväll plockade kim upp min i hestra sen åkte vi hem till honom .. mysigt
Matilda lagade mat till hos på kvälln det blev potatismos ... mums min favvo...
Igår va jag hos min kära farmor och farfar.. Lika mysigt som vanligt Och dit kom också min goa lilla syster Elsa och Johanna.. Elsa har blivit stor nu ju ...
Nu sitter jag hemma hos pappa med Carolin och myser..
Ikväll skall jag ut med Charlott och gå runt i anderstorp en runda.. kansek tar vi en fika oxå ;)
Matilda jag skall hinna med dig också..<3

Nej nu ska jag snacka lite med Carolin också.. <3



Puss.
 Jag älskar dig Kim Almquist

Snart drar jag hem åt

Nu har jag packat allt som ska med hem.. typ 4 par skor.. om nu det behövs .. Skall åka in lite tidigare till stan ska köpa mig lite mörk choklad att ha på tåget. även någon frukt.

Theres du betyder massor för mig. Finns alltid där för dig.
Jag kommer snart ner och hälsa på dig. Kommer bli så kul. <3

Jag vet inte om internet funkar på tåget om det gör de så hör jag av mig . Annars kanske jag inte skriver något förens imon.


Puss
Jag älskar dig Kim Almquist

Godnatt

I wanna be played like a sweet guitar
Played like a slow jam in the dark
Gotta find the groove
You know what to do to get to me
I wanna be played like a violin
Make the strings talk with your finger tips
Never go to fast
Gotta understand
The way I need too be played

Hem till Anderstorp

Om 24 timmar är jag hemma hos min pojk och stor trivs.
Veckan som kommer skall tillbringas hemma i Anderstorp/Gislaved. Mest blir det nog i gislaved för jag skall bo oss Kim. Men kommer självklart åka och hälsa på min underbara familj i anderstorp. Träffa lilla Elsa ska bli kul oxå, hon växer och växer ju bara. Henne skall jag leka med och gosa med. Pappa fyller också år den 12 okt så lite kalas för honom skall det ju bli. Han ställer ju alltid upp för mig som ingen annan. Fast jag kanske är lite bakis på hans dag för på lördagen blir det parken med massa underbara människor. Skall bara hitta förfest oxå.. Matilda får ju hänga med nu så det blir riktigt kul. Charlott och jag skall festa till det ordentligt. Ni måste höra av er om ni vill ses under veckan jag är hemma.

Puss
Jag Älskar dig Kim Almquist



5/10 - 08

Hejsan.
Nu sitter jag här igen och gör inget annat än att längtar hem.. Det är helt sjukt va hem längtan jag har just nu.
Ska få klart svenskan nu, men tror jag har skrivit helt fel. Men Emma skall ju kolla på det sen så hon får bedömma det.
Ikväll är det ensam mamma söker på tven och det skall jag titta på sen är det en film på trean.

Idag har varit en riktigt fundera dag för mig. Skall inte gå in på något. Men det är mycket som snurrar i huvudet på mig.


Puss
Jag älskar dig



If I Was A Man

I'll get to know your family
Get your friends to fall in love with me
Just happens all so easily
Easily

I'll have you thinking I'm the one
You play your part I play along
We can have a lot of fun
Until I'm done

I can lie and hide and fool your heart
If I was a man for a day
If I was a man
Paint it all like a work of art
If I was a man for a day
If I was a man

I turn it on
Turn it off
Tu-turn it out
Turn it up
Why?
Cause I can


Lördagkväll

Nu har jag precis tittat på en jätte bra film som heter "The game plan". Den är underbar och visar hur stark kärleken till sitt barn kan vara.

Idag har jag varit på biblioteket i tre timmar.. Men är ändå inte klar med texten för jag måste förkorta den och det är ju inte det lättaste.
Sen har jag tvättat och lite annat..Snart ska jag hem, så himla skönt det skall bli. Längtar som fan hem, bara att träffa alla och umgås. Sova tillsammans med Kim längtar jag också efter, Har så svårt att somna när jag är själv.

Nu har jag tänkt göra mig en kopp te och ställa väckar klockan för imorgon skall jag in till stan och handla lite smått och jag tänkte faktiskt cykla in så jag får lite luft sen skall jag hämta mina tåg biljetter hem, jag skall även köpa present till pappa som fyller år på söndag om en vecka. när jag kommer hem till lägenheten skall jag även packa allt som ska med hem. Det blir ju en del denna gången eftersom jag skall vara hemma nästan en hel vecka. Hör av er om ni vill träffas. Skall även ut på lördagen till Gisleparken så vem vet vi kanske ses där..


Saknar dig min prins


Puss
Jag älskar dig Kim Almquist

Plugg, plugg och åter plugg

Hejsna . Just nu sitter jag på vårt fina bibliotek och har kört fast på min svenska uppsatts. Detta är verkligen jobbigt att fastna mitt i en text.. Jag hoppas det kommer till mig snart..





Puss
Jag älskar dig Kim Almquist

Just de

Om det är någon som är bra på att göra design på bloggar så hör av dig till mig då.
Skulle gärna vilja ha lite hjälp.

Lördag

God morgon folket.
Nu har jag vaknat och ligger i sängen. Magen skriker efter mat men jag orkar inte gå upp än för att äta.
Idag blir de plugga, ut och gå, sen ska jag städa så att det 'r fint när jag åker hem på måndag. Ska tvätt upp lite kläder så jag har lite att ha på mig när jag kommer hem.

Nej nu ska jag kolla lite på tv och sen blir det frukost.
Saknar min prins. <3



Puss
Jag älskar dig Kim Almquist

Yummy


Frukt och mörk choklad

Carpe Diem

Jag saknar min prins så himla mycket idag.
Känns jobbigt att inte vara där när du behöver mig.

Ikväll har Emma varit här för honhar tvättat i våran tvätt stuga så vi har suttit och pratat massor och kollat lite på tv.
Jag ska snart lägga mig i den hemska sängen. Jag hatar verkligen att sova själv. Finns inget bättre än att ha någon jämte sig när man sover.

Puss
Jag älskar dig Kim Almquist


            

Tisdag, Onsdag och Torsdag

Nu har jag varit slarvig några dagar men det är så att det har varit speedway coh då kan det bli så här.
I tisdag efter skolan så åkte jag hem till lägenhetn och fixade till mig sen tog jag bussen in till stan där jag skulle ta tåget till Värnamo. När jag kom till Värnamo så var älskling där och hämtade mig. Blev helt glad när jag träffade honom.
Vi åkte vidare till Vetlanda och jag pratade hela tiden i bilen, Kim fick inte säga något typ. Jag bara avbröt. Men kan inte hjälpa det blev så glad så jag kunde inte sluta prata. Vi var framme i vetland vid halv fem typ och då så va jag med inne i depån en liten stund sen fick jag inte vara där mer. Som tur var kom Svärmor + Familj och det var trevligt. Mycket Lejon fans var på plats. Det var riktigt bra speedway i vetlanda och gissa vilken som vann... Jo Lejonen van i vetland himla skönt var det.
Efter speedwayen åkte vi hem till växjö för jag hade skola på onsdagen sen skulle vi till Gislaved efter det. När jag kom till gislaved så var jag och fikade med Charlott. Hur mysigt som helst. Vi har alltid något att prata om. <3
Senare på kvällen blev det speedway och Lejonen tog SM-GULD.

Nu är jag hemma i Växjö igen och nu blir det plugga, Emma ska även komma hit ikväll en runda för hon skall tvätta.
Jag vill igentligen vara hemma för min älskling är sjuk, vill vara där och ta hand om dig. Men jag ska hem på måndag kväll eller tisdag morgon för jag är ledig så mycket nästa vecka. Så tänkte åka hem och vara med min prins <3. Har också tänkt att bo hemma hos honom.

Matlida står också på mitt schema när jag kommer hem. Förhoppningsvis ska vi träna någon gång den veckan oxå.
På onsdagen blir det nog handboll att titta på saknar det som fan.

Nej nu måste jag plugga.
Men skriver lite senare igen.

Puss
Jag älskar dig Kim Almquist

RSS 2.0