Student !!

Idag är det student för älskling som gäller. kommer bli kanon kul =)

Så här ser jag ut, ögat är röt pågrund av operationen..


Älsklingen

Älsklingen som liten kille. Hur söt som helst. Älskar dig


Vill ha....

Från Nelly


Överraskning

Nu när jag låg uppe i sängen så fick jag en jätte rolig överraskning.
Patrik och Sigrun kom hit. och för er som inte vet så är Putte som en bror för mig.
Det var super kul att träffa honom vi ses alldeles för sällan. Vi har alltid massa att snacka om.

Snart är det Patriks tur för student, shit va stora vi är nu. jag hoppas att vi håller kontakten.

tihi

Min vecka i stora drag har varit bra.

Tisdag blev det speedway och det va super mysigt. Hade trevligt sällskap av Emma, Sanna och Charlott. Lejonen vann såklart.


Onsdagen blev en kort dag på praktiken sen bar det av till Jönköping till ögonläkaren där vi skulle göra en förundersökning inför min operation som kommer äga rum den 27 maj vilket kommer innebära att jag måste sjukskriva mig från skolan. Eftersom jag kommer få dubbel seende och ett rött svullet öga som det kommer kännas som om jag har grus i. efter besöket hos läkaren så gick vi lite på A6 sen blev det hem färd. Bestämde även med älsklingen att han ska köra upp mig till jönköping när det är operation.

Resten av veckan har varit kanon, J


I fredags så var jag och lämnade in mina skor som har gått sönder tyvärr fanns det inga nya likadana men fick då istället välja ett par andra. Blev ett par korta björn borg skor

- Linnzi

I miss you


Före.... Efter

Idag har jag äntligen klippt mig och fixat håret..
Lovar att skriva mer senare ska iväg och käka nu med föreningen här hos Kim.

- Linnzi

Före...



Efter....

5/5 - 09

Nu ska jag snart gå iväg på praktiken ska vara där till fyra, sen går jag och hämtar Charlott vi ska hem till Kim snabbt så jag  kan byta om sen cyklar vi ner till motorbanan för att titta på speedway ikväll, äntligen. Så kom och hälsa på oss i det svarta kiosken.



- Linnzi


Betessläpp

Idag på morgonen gick jag upp vid halv åtta för att pappa skulle hämta mig vid halv ni för att vid nio åka vidare på betessläpp som det heter. Har aldrig tidigare varit på det, så det blev riktigt roligt.
Jag och Elsa gick och tittade på alla kosorna som va jätte söta, Elsa tyckte det var super kul att gå inne i ladugården. Elsa va bara för söt och pratade med alla korna och ville klappa alla.
Det roligaste var nog att titta på när korna blev utsläppta på grönbetet, dom blir ju helt galna och hoppar och ha sig.
Jag tycker det va super mysigt att vara med på betessläppet. Detta kommer jag vara med på flera gånger. Och det är ju så skönt att komma ut på landet och bara vara det är så lugnt och skönt där ute.

Lite bilder.

Blev lite Dr Phil innan pappa kom.


Jag och Elsa som vill klappa kosorna


Nu är dom ute på betet och är glada





- Linnzi


hemma

Hejsan, nu har jag varit hemma några dagar det har varit mycket firande och så, idag ska vi åka iväg på Speedway tävling :) ska bli kul första riktiga tävlingen för mig iår. har köpt massa frukt som ska med på resan =)

nu måste jag käka frukost och fixa till mig lite så jag är färdig med allt till halv nio. ska även se till att älsklingen kommer upp ur sängen ....

RSS 2.0