........

Hejsan. Gid vilken fin svensk sommar vi har fått nu och den ska ju hålla veckan ut vilket är kanon.

Dagarna bara springer iväg hela tiden. Jag orkar faktiskt inte gå tillbaka så långt i tiden och berätta vad som hänt men jag kan säga så här.

Midsommar var kanon kul och lyckad, ja hela helgen var kanon bra med mycket trevligt sällskap.

Veckan som varit har det varit sol och bad, men har även varit nere i Växjö och flyttat ut sakerna från min gamla lägenhet till den nya och det kommer att bli kanon bra i den nya. Längtar som sjutton tills jag har fått iordning i den nya. Fredags kvällen spenederades med Alexandra och senare kom älskling hem

Lördagen blev det sola och bada med Alexandra och sen på kvällen kom Hilda, Lollo och Sandra och vi hade det mys, tittade på en gamal film vid namn DENNIS. Minns ni denna.. ganska rolig faktiskt.

Söndag blev det att gå bredvid på jobbet och jag hoppas och tror att det kommer bli jätte bra att jobba där i sommar.
Sen när jag kom hem så städade jag älsklings rum och ren bäddade. så det va riktigt mysig att lägga sig sen på kvällen.
GRATTIS ALEXANDRA PÅ 20-ÅRSDAGEN

Idag måndag ska ajg åka och bada, men vet inte vart än, men är mest sugen på att åka till forsheda med Johanna och Elsa. hon är super mysig att bada med och ger en många glada skratt.. Ska kolla om Alexandra ska med dit oxå. Sen ikväll så ska vi fira Alexandra som fyllde 20 år igår.

Nu ska jag packa ner det som ska med idag .

- Linnzi

Solen

Jag älskar solen som har kommit till oss nu
Så idag ska jag åka och bada tillsammans med Johanna och Elsa sötnos.

Ska försöka uppdatera snart igen.. hr ju en del att skriva om .

- Linnzi

Mycket att göra

hinner inte skriva så mycket just nu. Jag har varit utte sen sex i morse och börjat packa ner allt i lådor innan jag byter lägenhet. =) Fatta inte att jag kna ha så mycket i den här lilla lägenheten på endast 22kvm undra ur det blir sen när jag får min nya på 27,5 kvm. Ska upp och hämta nycklen sen och därefter möte sen in till stan och ta tåget hem igen.

Imorgon är det väldigt fullt på schemat börjar göra klart min praktik på trastgården 8 - 15.30 sen vid fyra ska jag till sommar jobbet och gå brevid till 21.00. hoppas torsdag blir lite lugnare måste hinna till systemet i veckan också och köpa inför helgen som kommer att bli kanon. =)



FÅR INTE GLÖMMA MINA RÄKNINGAR HÄR NERE ATT TA MED MIG HEM:.....

Nu ska jag fortsätta..

- Linnzi

måndag 15/6

Hejsan på er alla.
Nu är jag hemma från alla utbildningar idag.
Vid nio idag blev det brandutbildning och jag höll på att somna men vaknade till när vi fick gå ut. Efter branden så cyklade jag till Handelsbanken och beställde nytt kort eftersom i lördags så käkade kortläsaren på hydro upp mitt kort. tror ni att jag blev glad.. Har nog aldrig blivit så sur innan. Men nu är nytt kort påväg hem till mig.
Vid ett igen va det förflyttningsutbildning och det va intressant och kul att testa på att bli förflyttad.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen bär det av till Växjö men kommer hem imorgon eftermiddag igen. Ska träffa lärarna imon och prata lite. Hoppas allt blir bra.

Helgen som har gått har varit kanon. Fredagen satt jag och Lena och tittade på film och Talang sen blev det sängen med älsklingen som var och mekade till 22.00.

Lördagen spenderade med Elsa och vi va ute en runda och hälsade på familjen Falk. Senare på eftermiddagen hämtade Lena mig och vi åkte och handlade inför kvällen. På kvällen kom familjen Karlsson i Lanna till oss. Kim var i Danmark tillsammans med Nicklas.

Alexandra kom även en runda till mig i gislaved. och vi stack ut en runda i Gislaved.


Söndagen blev en dags tur till Norrköping tillsammans med Lena för att titta på JSM-Kvalet och Robban gick vidare så då blir det Målilla i slutet på Juli. Vi var även i Gränna en runda och det va mys. blev lite polkagrisa nör vi stannade där =)


- Linnzi


Jag Fantiserar Om Dig

object width="425" height="344">

Ingen rubrik

Nu har jag börjat med utbildningar inför mitt sommar jobb och det känns toppen att äntligen har fått börja med det. Igår var jag på en utbildning om läkemedel och det va både intressant, men samtidigt kändes det som om dom bara vände sig mot dom som ska jobba på ålderdomshem vilket jag inte ska göra i sommar.


Efter utbildningen så åkte jag och Lena och handlade lite mat till kvällen det blev potatismos och kyckling i ugnen, det blev super gott. Älskling var inte hemma igår utan han va i Mariestad och hjälpte Robban med speedwayen. Men han kom hem i natt vilket jag inte har ett minne av att jag var vaken men det sa kim att jag var.


Nu ligger jag här och funderar på att gå ner och äta en ordentlig frukost, varför bara ligga här när man är klar vaken. Idag har jag tänkt att gå upp till samhället och köpa en studentpresent till älsklingen vilket han inte fått än eftersom det har inte varit så mycket pengar på kontot, men nu skulle det kunna passa med en. Frågan är bara vad jag ska köpa...?


Just nu leker livet hos mig, jag mår bra och jag äter som jag ska äntligen.  Nu får jag vänta till efter sommaren då jag ska kolla mitt öga som jag opererade och då ska dom se om det behövs göra ännu en till operation eller inte. Men i vilket fall som helst kommer jag att behöva glasögon.


Nej nu skriker min mage efter mat..


•-          Linn


Patrik 5/6-09

Nu har även min "Lillebror" Patrik tagit studenten och blivit stor.
Kommer aldrig glömma allt vi gjort ihop när vi va små och även om vi inte snackar på ett tag så är det ändå som om vi vet allt om varandra nästa gång vi ses.. :) 


Syskon för alltid <3

Fredag 29/5

Tog min älskling studenten, det blev en jätte bra dag. Vädret var på våran sida och allt. Maten blev kanon god och det va trevligt sällskap. Kim fick massa saker som är bra att ha när man flyttar hem ifrån och det va massa fina saker.
fram åt kvällen åkte vi upp till hotellet och öltältet. Jag tog det väldigt lugnt denna dagen och gick hem vid halv ett för att sova. Hade även fortfarand ont i ögat och kände att jag hellre ville vara ute längre på lördagen. Lördag blev en hel dag i solen tillsammans med dom bästa. Vi hade verkligen en toppen lördag med karnelevalen eller hur det stavas. sen på kvällen åkte vi hem till Alexandra och lagade mat drack gott med trevligt sällskap..


Här är bilder från Kim´s Student. (kommer bilder från Alexandra senare och mer om kvällen.)

RSS 2.0