Natti natti

Nu ska jag snart krypa ner i sängen eftersom imorgon ska jag åka till Värnamo på morgonen för att träffa ögonläkaren. Efter det blir det att åka tillbaka till Gislaved för att börjar praktiken. Ska bli kul att jobba med barnen igen och ska bli kul att se om dom känner igen mig. Denna veckan är det mycket på schemat plus att man måste klämma in träning också, men det ska väl gå det också =)

Nu ska jag städa min gaderob så jag somnar gott sen =)

Natti Natti

- Linn älskar Kim


Träff med Sandra

Tjosan idag är det lördag och ajg ska täffa världens underbaraste Sandra om en stund så nu är det lite bråttom med att klä på sig och fixa till sig.
Vi ska nog gå och fika och sen bara ta det lugnt =)
Ikväll vet jag inte riktigt inte än vad som händer, Kim vill ut och dra till det men jag är inte super sugen eftersom jag inte har något att dricka men vi får väl ser vart kvällen bär av.

- Linn

pluggpluggplugg

Gud va segt det är att plugga när man aldrig kommer igång ordentligt, men nu börjar jag få fart på det.
Nu är kvällen bestämd iallafall. Jag och Charlott skall ut och gå sen ska vi även åka lite pulka hade vi tänkt. det kommer bli super kul. Men det är några timmar kvar tills dess så nus ak jag skriva lite mer sen blir det att byta om och göra sig iordning för att gå ut i snön. Jag älskar snö när amn slipper frysa. Men solen älskar jag ännu mera =)

 

Dagens låt : Medicate the Kids -  Gavin Degraw

- Linn

Torsdag och snart är veckan slut

idag är det redan torsdag, veckorna går otroligt snabbt. på fredag om en vecka så fyller älsklingen år och han blir 20 år. Det skall firas med utgång och massa gott att dricka.
Idag ska jag försöka få ihop allt på min uppgift så att jag bara behöver fin slipa imorgon. Sen ska jag även träna lite på Wii Fit som är super kul. Kankse blir det ut och gå en runda ikväll med Charlott om hon kommer till Gislaved. Det snöar ute så det blir ju mysigt att gå ut när det är massor av snö =)
Älskar bara ute i snön om man har rätt kläder på sig.
Måste även börjar planera lite nu fram över för snart tar älskling studenten och sen är det massor av folk som tar veckan efter älsklingen.. dagen efter Kim's student är det gisledagarna som är dom roligaste på hela året och i år ska jag sitta i gräset och titta på alla som gör bort sig och sen ska jag också dricka gott. Hoppas på kanon väder som det var förra året när jag gick ut. man hade ju blivit lite solbrun och fin.

Nu ska jag skriva lite. Skriver här igen när jag har tråkigt, haha.


- Linn

Pluggdag med fika

Tjosan. Idag hade jag och älskling sov morgon och sen skjutsade älsklingen upp mig till biblioteket för att jag skulle sitta och läsa. Fick en del gjort vilket va skönt. Vid två blev det fika med Johanna och Farmor vi tittade även lite inne på önska. Trevligt med lite eftermiddags fika.
Har även varit på ungdomsmottagningen som är ett måste ibland och det va skönt att ha det av prickat från min lista.

Nu ska jag snart iväg igen.  Och kanske träffar jag den här godingen ;)

- Linn


Tisdag 17/2 - 08

Gårdagen gick bra fick två jobb men ska enbart välja ett av dom. Och har redan bestämmt mig. Känns skönt att ha ett sommar jobb nu så man slipper tänka på det mer.
Idag är det plugg på schemat ska försöka läsa det mesta och föra anteckningar sen blir det väl ut och gå senare idag. Hoppas att vi kan få låna Wii plattan igen så kan man ju träna lite på den och det är ju kul.

Nej nu ska jag plugga skriver senare..

- Linn

helgen som gått

I torsdags när jag kom hem så hade jag och Cristin mys och tittade på tre filmer fast jag såg bara två eftersom jag är väldigt duktigt på att somna när jag tittar på film tillsammans med mina nära och kära.
Vi såg bland annat Ylvis III och Wild child.

På fredags morgonen så gosade jag med elsa lite sen gick jag och Cristin ut en runda till ica där jag träffade min älskade Sandra som betyder super duper mycket för mig. Efter det så träffade jag älskling sen åkte jag vidare till Farmor och farfar där jag fick super god mat och många skratt tillsammans med dom. Känns verkligen som att man är hemma när man är hos farmor och farfar, det är liksom där jag har varit hela mitt liv och känner igen allt.  Kvällen spenderades med Kim, Cristin och Marcus.

Lördagen eller Alla hjärtans dag som alla kallade den, så städade jag och Kim hans rum så att jag också kunde få plats här hemma i en månad, det är faktiskt lite roligt att städa man hittar massa roliga saker som man inte fattar varför man sparar på. Kim fick i hop en hel kartong med pennor och så skit. Vi gjorde inget speciellt igår det känns inte som att det är så mycket att fira. Jag gör hellre något extra den dagen vi blev ihop. För det är den bästa dagen på året för mig och Kim.

Idag var det kalas hos Kim's Farfar och massor av mat. Sen blev det film här hemma med Lena och Matilda eftersom kim skulle ner och öva tatueringar. Nu ligger jag och kollar på beck, Ska snart sova ordentligt för imorgon skall jag till Biblioteket och plugga sen är det två intervjuver inför sommar jobb.

Godnatt på er

- Linn <3






Dagens Outfit



Linne från Gina tricot
Jeans från Gina Tricot
Tröja från JC

hem till pappsen

Idag åker jag hem till älskade anderstorp och ska vara hemma i anderstorp och gislaved i fyra veckor och det kommer bli så skönt. Idag har jag tvättat och fixat, snart ska jag fixa till mig och packa det sista så att allt kommer med hem. Ikväll blir det mys med min underbara syster Cristin. Vi ska kolla på massor av film och tjata. Cristin och jag har alltid stått varandra nära fast ändå varit riktiga ovänner. När vi bodde i huset när vi var små så hade vi telefoner eller nått mellan rummen och jag kunde be henne komma in till mitt rum och allt sånt där kul.



Nu har jag precis hämtat in all tvätt och skall vika ihop allt och packa det som skall med hem. Sen blir det dammsuga och fixa lite till.


Lägger upp ett inlägg till innan jag drar härifrån.



-      Linn


Bath & Body Works

Har just smörjt in mig med den här underbara Body creamen



Coconut lime verbena


- Linn


Onsdag

Okej denna dagen har gått ganska snabbt, vid halv elva cyklade jag in för att fixa klart presenter och hämta ut min biljett tills imon. Jag säger bara shit va ont det gjorde att sitta på cyklen idag efter spiningen igår. det blev en snabbis inne i stan för vid tolv var det träning som gällde och det va hur skönt som helst att träna. Men inte lika gött att sätta sig på cyklen och cykla hem för det gjorde så ont mellan benen.
När jag kom hem åt jag lite sen va det dags att börja diska upp all disk och sedan städa. damma av allt så det inte ligger flera lager när jag kommer tillbaka till växjö.
Nu har jag börjat packa lite smått men kläder och sånt får jag packa imon eftersom jag måste tvätta lite först =). Imorgon vid halv fem tar jag bussen från campus till station och 17.04 sitter jag på tåget påväg hem.

Nu ska jag hoppa in i duschen för snart ska jag bort till Angela på fika tror jag det serveras och massa tjat sen ska hon även få sköta lite saker åt mig när jag är hemma =)



- Linn

Göra idag

- Cykla till stan och fixa present
- Träna mellan 12.00-12.55
- Hämta hyran
- Städa
- Packa tills imon
- Träffa Angela

9/2 - 09

Grattis till farfar som fyller 70 år idag och detta firade jag med en extra god middag till mig själv =). Ska åka till honom på fredag och gratta ordentligt. Idag har det varit skola och en del plugg, men nu ska jag snart lägga mig och göra lite övningar till en dvd som jag fick av kim i julklapp. Ska bli underbart med en dusch efter det. Ikväll blir det tv tittande och sen sova tidigt för imorgon skall jaga vara i skolan vid halv nio för att träffa en lärare sen börjar jag ordentligt vid kvart över ett.


Det är en del som jag skall hinna med denna vecka, ska packa allt som skall med hem blir en stor väska, ska fixa klart kims present, städa och tvätt upp lite kläder som skall med hem, plugga och se till att alla böcker kommer med hem.




Lövbiff, ungsbakad potatis och grönsaker

- Linn


Kvällen med Kim

Jag vet att mitt förra inlägg blev väldigt kort, och att jag inte har bloggat ordentligt på ett tag. Ska berätta kort fattat om vad jag gjorde i onsdags kväll. Jag va på dubbel pass och det va hur skönt som helst att träna sen när jag cyklade hem så undrade Charlott om jag vill komma upp till hennes syster och hälsa på för dom var här i växjö och hälsade på så jag fick cykla hem snabbt för att byta om sen åkte jag upp till Josefin och träffade min underbaring Charlott fick även lite fika där. Vid nio bar det av hemåt för att jag skulle upp tidigt igår för att tvätta mellan 6-9 efter jag hade tvättat klart så la jag mig för att sova i två timmar vilket va super skönt. Sen började jag plocka ihop all tvätt så att allt hamnade där de skulle. När jag gick runt i pyjamas så ringde det på dörren och då kom dom för att fixa min kran vid köksdelen som va lös. Vid halv tre sen så kom min älskade Prins och jag blev hur glad som helst, Jag älskar när han kommer. och jag får känna honom hos mig.

Idag har vi inte gjort mycket. Vi har varit ute och kollat lite i affärer sen blev det mat på Kims Favorit ställe som är elvan här i Växjö. Han tog sin vanlig pizza som han älskar och jag tog pasta som va super gott men jag orkade inte så mycket. Men kim gjorde klart det jobbet åt mig. Sen gick vi och köpte lite godis och nu har vi bara haft det mys tillsammans =)



Jag idag :)


- Linn älskar Kim



 


fredag med älsklingen

igår kom min älskade Kim hit och det va så mys att få krama om någon man tycker så mycket om. Känna att man inte är ensam är hur skönt som helst. Igår gjorde vi ingenting typ, bara va med varandra och gosade.
Idag ska vi kanske åka och bada vilket är kanon mysigt och roligt =) Sen vill nog kim ut och äta pizza på sitt Favorit ställe, men det blir en lugn fredag med massa mys, eftersom vi inte har träffats på två veckor så då blir det extra mycket med mys =).

Puss
JagälskardigkimAlmquist

Min älskling han kan

Min älskling han kan =)


Alla hjärtansdag

Snart är det dax för affärerna att börja sälja saker i kärlekens tecken och detta är ju populärt bland många av oss. Jag kickade runt lite på nätet och hittade massor av söta saker jag kan tänka mig att köpa eller få rättare sagt eftersom jag inte har någon ekonomi till att slänga ut pengar hur som helst så man får drömma om sakerna nu sen får man se en vacker dag kanske man kan köpa allt man vill ha.
Det finns så mycket man vill ha på kärlekensdag som jag kallar den =)
Men just nu finns det en sak som slår extra mycket för mig och det är en Bok - En Kärleksförklaring - fyll i själv!  Och det skulle vara så himla kul att få från den man älskar, den finns på Bluebox.se för 150 Kr, så det är ju inte super mycket pengar det handlar om.

Här är lite mer saker jag skulle kunna tänka mig.



- Linn <3

Linn och Matilda


Jag saknar dig så mycket



Saknar dig Sandra, du betyder så himla mycket för mig









Biblioteket

Nu har jag kommit hem från bibblan har suttit där och pluggat lite. Nu ska jag käka lite mat det blir kött med potatis som är mums. Sen blir det enkel kvällsmat för vid sju skall jag in till Angela och umgås och titta på tv. Just nu räknar jag ner dagarna tills min älskling kommer ner.

Men nu ska jag kolla maten..

Puss
JagälskardigKimAlmquist


Familjen annorlunda

Familjen annorlunda


Har nyss tittat på tv4 på deras nya program familjen annorlunda, visst är det mysigt med stora familjer men att ha tio ungar när man är 35 år känns helt sjukt. Det va ett ganska bra program ändå eftersom man får se in i deras vardag. Undra hur det skulle se ut om lyxfällan kom dit, dom kanske inte köper lyxiga saker men dom måste ju köpa sjukt mycket mat, blöjor och massa annat.


Det hade varit kul om dom kom dit så man fick se annan syn på det.


18.44

Okej jag vet att jag har varit dålig på detta idag. Dagen har inte bestått av så mycket, jag har varit duktig och pluggat, sen åkte jag till bibban och lämnade in böcker som skulle tillbaka idag. Sen bar det av till ICA för att panta och sola lite. När jag låg i solariummet så kom jag och tänka på frusen ananas, och hoppades att de skulle ha extra pris inne på ICA på frusen frukt och det hade de men ananasen var slut så jag får vänta tills imorgon och köpa det och avnjuta det.

Imorgon skall jag och Angela gå runt sjön efter skolan sen har man hela dagen framför sig.



Just nu sitter jag och tänker på min prins som ska komma ner till på torsdag och jag längtar så sjukt. Vill åka och bada och gå på stan och bara mysa hela helgen.



Puss
JagälskardigKimAlmquist


11.21

God morgon på er.

Inatt somnade jag på soffan och Matilda låg i sängen. Det är ganska skönt att sova på soffan ändå. =) Nu ligger jag och funderar på att äta lite frukost.


Igår var jag och Matilda på bio det var mysig, men stör mig så mycket på folk som sitter och pratar högt och skrattar när det e sorgligt. Filmen var himla bra, för den var både rolig och sorglig, jag började gråta när jag tittade på den, men det var jag inte ensam om att göra under filmens gång.


Idag får vi se vad som händer för Matilda sover än, hon åker hem vid fem sen ska jag hem och plugga lite inför imorgon så att jag är förbered på seminariet. Veckan som kommer skall jag träna, plugga och gå massor. På torsdag kommer min älskling förhoppningsvis så jag längtar till dess. Får väl planera lite till helgen också, ta reda på vad vi skall hitta på =)


  Puss


JagälskardigKimAlmquist


RSS 2.0