Nyårsafton

Hejsan på er alla. Idag är det sista dagen på 2008.
Igår va en plugg dag för mig. Jag pluggade från tidig morgon till klockan tre typ för att sen göra mig iordning, för att min prins skulle hämta mig och sen skulle vi åka till gislaved. När vi skulle åka från anderstorp så säger kim att han är inte säker på att bensinen räcker ändå till gislaved. men vi chansade, och vet ni vad min mardröm är att bilen skall stanna mitt på vägen och att någon måste hämta oss. men vi klarade oss på håret fram till pumpen. haha.
Efter att vi hade tankat bilen så skulle vi åka till lizas för att jag skulle köpa en ny plånbok och sen till agust pettersson & son, för jag behövde lite nya smycken :). Så jag köpte fyra nya öronhängen. :)

Nu sitter jag här själv för min prins sover ännu.'
Helst av allt skulle jag vilja åka till lanna idag och hälsa på min bus unge men han är ändå inte hemma. Så det får bli senare i veckan isåfall.
Jag vill också gosa med dom söta hundvalparna.
Här kommer lite bilder på dom.



Scooby Doo - Where are you?



Busungar är dom <3



Tre av hästarna på gården. Dom farliga. hehe



Pinto som jag rider på. <3


Puss
Jag älskar dig Kim Almquist

Hemma hos mamma

Tjosan på er alla glad människor där ute.
Idag har jag pluggat,pluggat och åter pluggat. Men just nu sitter jag uppe hos mamma för att äta middag. Ska bli gott med mat och en pause från plugget. När jag kommer hem skall jag sätta mig igen och plugga. :)
Igår var jag uppe hos matilda och tittade på film och satt och pratade massor om allt och ingenting. :)

Nej nu ska jag titta lite på tv innan maten är klar..

Jag ska vara duktigare på att blogg men det är så mycket annat hela tiden .. hehe


Puss
Jag Älskar dig Kim Almquist

Juldagen

Nu är allt jul firande slut. skönt tycker jag, iår var jag inget med Kim för att det är så krångligt att få ihop allt. men det gick bra ändå måste jag säga. Först på dagen var vi med Pappas sida och firade som vi brukar göra, Vid halv sex typ så åkte vi upp till mamma och åt mat och öppnade julklappar. Jag blev lite besviken på mina syskon som gick in på sina rum och själv fick man sitta framför tven. Det kändes inte riktigt som julafton om man säger så. Jag gick senare ner till Kyrkan för att gå på mässan där och det är alltid lika mysigt. Träffade även massa kompisar som jag inte har sett på jätte länge.
Ikväll kommer man träffa ännu mer folk som man inte sett på 100år.. haha. för ikväll blir det fest för hela slanten.
Ska även fira jul med älsklingen idag och byta paket.. ikväll ska jag träffa underbaringen Charlott <3

Nu ska jag titta på Emil i Lönneberga eller Skärgårdsdoktorn :)

Senare idag ska johanna fixa till mig inför kvällen


Puss
Jag älskar dig Kim Almquist

Snart 2009...

Snart är det jul och det är lagom skönt. Julafton känns som om det kommer blir stressig och det är inte kul precis. Och det enda man gör är att äter och äter.. Skönt att jag har tränat mycket denna veckan :)

På juldagen så blir det fest och det ska bli riktigt kul, har inte  varit ute på jätte länge så det ska bli kanon kul
och sen är det bara en vecka kvar till nyår på julafton. när det blir ett nytt år känns det som en ny start fast så är det ju alltid vid den tiden. Jag hoppas att det nya året för med sig fult med nya upplevelser och möjligheter. Jag hoppas att det blir ett år som går snabbt och att det inte händer massa skit iår. För detta året har inte varit det bästa. Finns väldigt mycket jag vill glömma. Men studenten och Karnelevalen kommer jag minns länge till. :)

Men detta året så är det många nya som tar studenten och det är massor att gratta. Måste nog skriva upp alla som man ska köpa blommor till och presenter. Älsklingen tar ju studenten 2009 oxå. Både jag och Kim fyller 20 år detta året som kommer med.. Känner att man börjar blit vuxen nu..


Älskar dig Kim Almquist

Mitt smycke

Bara för en liten stund sen så skickade Matilda en bild på mina smycken som är klara nu :). Dom ble jätte fina. Tack alla som har gjort detta till mig. Det är verkligen värt pengarna. Om någon är sugen på att köpa smycken av dom så går det att beställa, man får vara med och bestämma hur det skall se ut.

Idag har jag tränat core en timme och imon blir det förhoppningsvis dubbel pass, ska bli helt underbart med det innan julen drar igång på riktigt.
Imorgon kl 6 så skall jag tvätt hur nu det skall gå till, jag hade tänkt att plocka ihop allt som skall tvättas imorgon. Det blir en del, men skönt att slippa ta med sig tvätt hem för det känns inte så bra.


Nu blir det film och sängen. Längtar otroligt mycket efter min prins, känns som om jag missar massor när jag inte är hemma.

Mitt schema för morgon dagen.
- Tvätta
- Städa
- lämna in antagningsbesked för att söka lägenhet
- Träna
- Packa
- Skolarbete
- Till Teleborgslottet och ta kort på slotten på kvällen
- (till stan)

Älskar dig Kim Almquist


Core på schemat

Nu ska jag snart springa iväg på träning och ikväll blir det core. jippi. :)
sen ska jag gå och handla lite smått eftersom jag ska vara kvar tills på lördag kan de kanske behövs något litet...
Jag har hem längtan till kim nu som skjutton. men men det skall nog gå ändå.

Nu har jag precis bytt om till träningen :)

Ska packa lite saker som skall med nu



Puss
Jag älskar dig Kim Almquist

godkväll

Nu är det snart natta och nu ska jag och emma krypa ner i varsin säng plats. Emma(gästen i min stora lägenhet) får sova i min STORA soffa som är så mjuk och skön. haha. medans jag ligger i min underbara säng :) eller nästan underbara, måste köpa ny bädmadrass till sängen. men det får bli någon gång år 2009 hehe.
Idag har vi varit inne i stan ett par timmar hittade en jätte fin kofta men det fanns ej i min storlek :( , hittade tyvärr inte så mycket jag hade räknat med att hitta men men. vid ett åkte vi tillbaka till camps och jag skulle till bibblan och göra ett arbete en liten stund, sen vid tre typ åkte jag och emma till simhallen för att simma och bad i äventyrsbadet och det va super duper kul som vanligt,
Imorgon börjar vi prick åtta och då har vi något tråkigt men det är ett måste, sen har vi föreläsning på efter middagen. senare på kvällen blir det träning :) jippi. längtar som skjutton. Eftersom jag inte skall åka hem förens på lördag och nästan alla andra åker hem imon kväll eller på fredag morgon känns allt lite surt. men jag får träna extra mycket då. Ska bli kul när pappa och dom andra kommer och hämta mig, så dom får se hur jag har ändrat lite i min lägenhet.

nej nu måste jag försöka sova

Puss
Jag älskar dig Kim Almquist


Här är en bild på emma idag när vi färgade håret <3 Like you girl <3


Godmorgon

idag har vi ingen skola så idag ska vi in till stan om en stund. ska bara klä på mig något mysigt och sen får jag se om jag hittar något nytt där inne, det är jobbigt att gå och kolla på kläder när man inte har råd, men på lördag kommer pappa ner och då ska jag få pengar av alla syskonen för julklapparna så det blir kanon så då skall jag köpa det jag behöver :)

Puss
Jag älskar dig Kim Almquist

en kväll full med skratt

ikväll har Angela kommit till mig och emma, och det har varit super kul. Vi skulle kolla på titanic och det blev nästan mer skratt än tv tittande.

Emma och angela sprang över till angela för att hämta glass, maränger och chokladsås, när dom kommer tillbaka ber jag emma sätta in glassen i frysen och sen när jag skall ta fram den så hittar jag den inte för då har hon satt den i kylskåpet. haha. så det blev nästan rinnande glass till oss.


nu skall jag sova jag måste, imon bär det in till stan för köpa den sista julklappen och lite nya kläder till mig skall iallafall kolla efter nytt till julafton och nyår. :)



Puss

Jag älskar dig


Lucia.. jag är lite efter :)

Nu sitter jag här och har precis ätit ägg och räkor. mums.
idag har det varit skola till 100% sen när jag kom hem så började jag med att diska sen blev det att jag städade och gissa vad jag hittade.. MIN KLOCKA. JAG BLEV ÖVER LYCKLIG!!!!
nu kommer snart angela till mig och Emma vi ska tjata och titta på tv.
Imorgon skall vi bort till Lisa och sofie för att umgås sen får vi se vart det bär av. hehe
på torsdag nästa vecka blir det utgång hemma i gislaved vilket kommer bli kul eftersom det är då man träffa alla som man inte har sett på hur länge sm helst. :)
Någon mer som skall ut ? :P

Här kommer ett kort på min underbara lucia



Puss
Jag älskar dig Kim Almquist

Saknar dig <3


träning

Nu skall jag åka iväg och träna lite. Skönt det skall bli.. behöver verkligen röra på mig lite..
Nej nu skall jag packa ner det sist som skall med.. Sen när jag kommer hem får jag städa lite :P

Puss
Jag älskar dig

love it.

Nu har jag precis slängt i mig pasta sallad, och det var underbart gott. Älskar min pasta sallad, den känns nyttig och det är goda grönsaker i. Idag flyttar Emma in hos mig, Kul. Så nu slipper jag vara ensam denna vecka och veckan efter lovet.:)
Det va jobbigt igår som vanligt att sova utan Kim, Men på lördag kommer jag ju hem igen och skall mys med honom. I helgen har vi varit ute och lekt i snön. Super kul och mysigt att ligga i snön och pussas.

Nej nu skall jag snart iväg till skolan igen.

Puss
Jag älskar dig Kim Almquist

Hundvalpar är för söta

Hejsan. igår kom jag hem till anderstorp igen vilket va skönt. jag åkte iväg till Lanna för att rida igentligen men belv inte så. För hårt i marken och inga vinterskor på hästarna. Men jag gick in till Linda och Ulf en runda istället. och det va super mysigt. Fick titta på hundvalparna. Jag vill ha.. Busade lite med Wille bus oxå, han är så söt och han är min ;).

Nu skall jag fixa till mig för att hänga med pappa och johanna en runda. Sen blir det att träffa kim och åka till Lanna för vi är bjudna på Pizza. Vi kanske skall åka till något rid hus för att rida men inte bestämmt än..

Här kommer lite bilder oxå.

Puss
Jag älskar dig Kim Almquist






You're in then you're out

Idag var jag på stan och tittade lite, herregud va snygga kläder det finns ute att köpa. synd bara att man inte har råd med allt man vill köpa. jag får handla på mellandags rean. Förhoppningsvis skall jag och Kim till Helsingborg då och hälsa på Theres och hennes underbara familj. Längtar så.
Nu har det kommit snö här i växjö, vilket är mysigt. Ska nog ta med mina skriskor ner hit sen för dom har spolat upp en ispool på torget. Skulle vara kul att åka lite :).

Just nu tittar jag på bonde söker fru vilket är kul. Håller på att ladda ner lite jul filmer till mig. :)

Puss
Jag älskar dig Kim Almquist


081208

Snart är det dax för lucia igen och då är det lucia rock i gisleparken. Jag funderar starkt på att gå dit. Vill ut och festa och dra till det.. haha

Idag har det varit en lång skoldag mellan nio till fem. Imorgon blir det minst lika lång. Fattar inte hur jag skall orka detta. Fick en glad nyhet iallafall. Den 23 Feb - 15 Mars har jag Vfu igen och kommer åka hem till älskling i tre hela veckor sen kommer jag tillbaka igen den 4 Maj - .... Maj på ny Vfu. Helt underbart.
Idag på vårat seminarium fick jag och Emma skratt anfall, förlåt mitt fel,, Helt pinsamt att sitta och skratta när andra prata med vi skrattade ju inte åt dom utan åt dom ursnygga Kalasstumporna.. haha..

Idag fick jag sms av min bus unge hemma i Lanna han tackade för julkalendrana han har fått av mig.. Saknar dig sötunge. Men på torsdag eller fredag skall jag träffa dig.. Han skrev att jag var Världens bästa Linn..

Nu skall jag hoppa in i duschen och sen skall jag koka upp lite grönt the till mig, det skall tydligen hjälpa en att somna och det behöver jag verkligen.

Vi hörs snart igen

Puss
Jag älskar dig Kim Almquist



Jag ber att du alltid stannar kvar hos mig <3

Minnen

Nu har jag kommit tillbaka till Växjö, fast skall inte vara här så länge åker tillbaka hem på torsdag morgon. Nu när jag har varit hemma har jag varit dålig på att uppdatera. Fy på mig.
Men jag kan berätta lite kort om helgen. I fredags efter jobbet åkte jag till Lanna för att rida det var super duper roligt skall dit på fredag igen. Efter jag hade ridit kom Kim och hämtade mig sen åkte vi hem för att äta mat, men innan maten duschade jag och vi fick sällskap till mate av Robban och Emma Efter maten blev det Wii spelande vilket alltid är kul. Fast jag var väldigt trött, var påväg att somna flera gånger.. haha
På lördagen skulle vi upp till gisleparken för att Kim skulle stå vid lejonens stånd. Det va himla segt. Men Lovisa matade mej med brödpepparkaka eller vad det heter. Matilda träffade jag oxå.. Känns så skönt att träffa dig för det känns alltid som vanligt.. Efter julmarknaden så åkte vi hem till pappa och Johanna, jag pch Kim gick en runda med Elsa sen blev det massa bus :) Jag fixade även lite kort från pappas dator till min..  Kommer lite bilder sen..

Söndag började med mys i sängen sen blev det upp och duscha och äta frukost, sen fick jag packa. Jag åkte till pappa för att umgås lite, Kim ville ändå måla och vi har ju bott ihop i två veckor nu så vi sa hejdå lite tidigare än vanligt. Det är alltid jobbigt att säga hejdå även om det bara är några dagar man missar från varandra.

Nu är jag i Växjö, på ett sätt va det skönt att komma till alla sina saker, men jag saknar att ha någon i närheten när det blir mörkt ute och man skall krypa till sängs. Finns inget bättre än att ha någon jämte sig. jag har funderat på att skaffa hund, men sen blir det så dyrt men hundmat och liknande, men tänk va mysigt att alltid ha någon hos sig.

Nu skall ja krypa ner i sängen och titta på
90210.

Puss
Jag älskar dig Kim Almquist







Jag kan säga allt till min pappa och det är underbart.
Man kan säga att han är min bästa kompis och min IDOL
Jag älskar dig pappa


Wii

Nu sitter jag titta på när Matilda, Robban och Kim spelar Wii. Det gjort vi allihopa igår kväll oxå. Det är roligt att titta på när dom tävlar och håller på. Jag kan inte vara med för jag måste skriva lite läxor vilket inte är så roligt men men.. På söndag åker jag tillbaka till Växjö för skola i tre dagar sen åker jag hem igen hade jag tänkt. :). Snart är det jul :) och det kommer bli mysigt. Lite jobbigt med vart man skall vara när man både vill vara med Kim och med familjen.
Imorgon skall jag rida, längtar så, skulle gjort det förra veckan men blev sjuk så tar det  nu på fredag.. Träffa hundvalpar med..

Nej nu måste jag göra lite läxor..

Puss
Jag älskar dig Kim Almquist

December

Nu är vi inne i december vilket både är härligt och tråkigt. Snart är det ju sommar igen, eftersom tiden går så fort, men för tillfället är det härligt med december för att det är mörkt och mysigt ute. Så man kan tända massa ljus när man sitter inne och dricka varm choklad eller nått liknande. Idag har jag haft en bra dag på vfun, jag har varit på en språkförskola vilket va intressant.
Jag fick även idag sluta tidigare pågrund av att barnen gick hem så tidigt idag. Och det tackar man inte nej till..
När jag kom hem till Kim så hjälpte jag hans mamma med att plocka in disken och hänga upp tvätten :). Nu skall jag sätta mig och göra klart min svenska.
Igår räknade jag och Kim ut hur många månader vi har varit tillsammans tror vi fick det till 52 månader. haha.

Jag kan inte lova att jag kommer skriva mer idag men skall försöka..

Puss
Jag älskar dig Kim Almquist


RSS 2.0