081208

Snart är det dax för lucia igen och då är det lucia rock i gisleparken. Jag funderar starkt på att gå dit. Vill ut och festa och dra till det.. haha

Idag har det varit en lång skoldag mellan nio till fem. Imorgon blir det minst lika lång. Fattar inte hur jag skall orka detta. Fick en glad nyhet iallafall. Den 23 Feb - 15 Mars har jag Vfu igen och kommer åka hem till älskling i tre hela veckor sen kommer jag tillbaka igen den 4 Maj - .... Maj på ny Vfu. Helt underbart.
Idag på vårat seminarium fick jag och Emma skratt anfall, förlåt mitt fel,, Helt pinsamt att sitta och skratta när andra prata med vi skrattade ju inte åt dom utan åt dom ursnygga Kalasstumporna.. haha..

Idag fick jag sms av min bus unge hemma i Lanna han tackade för julkalendrana han har fått av mig.. Saknar dig sötunge. Men på torsdag eller fredag skall jag träffa dig.. Han skrev att jag var Världens bästa Linn..

Nu skall jag hoppa in i duschen och sen skall jag koka upp lite grönt the till mig, det skall tydligen hjälpa en att somna och det behöver jag verkligen.

Vi hörs snart igen

Puss
Jag älskar dig Kim Almquist



Jag ber att du alltid stannar kvar hos mig <3

Kommentarer
Postat av: Emma

haha kalasbyxorna var snygga! såna vill ja me ha ;)

2008-12-08 @ 22:38:47
URL: http://tusenfot.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0